Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elkaphattam a HIV-et?

Elkaphattam a HIV-et?

Figyelt kérdés

November 4.-én voltam egy hivatásos lánnyal, az aktus gumival történt, de a kölcsönös francia nem.

Rá 1 hétre afták lettek a számban, elmúltak majd újabb 1 hét torokfájás + 1 hét garatafták aztán elmúlt, múlt héten, 5 hét és 5 nap után csináltattam hiv tesztet (vérből) : negatív.

Illetve még az esettől számítva 2 héttel egyéb nemi kórok tesztjeit mind negatív.

#afta #HIV #5 és fél hét negatív teszt
2023. dec. 19. 09:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
4# Azért hogy jobban átlátható legyen az egész.
2023. dec. 19. 14:23
 12/20 anonim ***** válasza:
99%, hogy nem HIV-et, hanem valami más nemi úton terjedő betegséget kaptál el, vagy ha szerencséd van akkor csak valami gombát. Pánikolás helyett menj el egy STD szűrésre.
2023. dec. 19. 14:41
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Igen, azért is szóköz, a vessző pedig nem szó, ahogy a kérdőjel és a kettőspont sem. Valamint november 4-én.
2023. dec. 19. 14:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem fogod fel hogy nem helyesírási a kérdésem , Te ÁLLAT!!!!!
2023. dec. 19. 14:47
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
A kérdésedre is válaszoltunk többen, szívesen! :D És valóban, még egészen jó az írásképed némelyik ide kérdést kiíróéhoz képest, szóval bocsi! :D
2023. dec. 19. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:

A #1 sem a HIV-re válaszolt, mégsem írkáltál neki vissza, hogy mekkora ÁLLAT.

Mint például az övé? :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

2023. dec. 19. 15:03
 17/20 anonim ***** válasza:
A hiv tesztednek semmi ertelme nem volt, legfeljebb februar elejen aktualis. De biztos hogy inkabb egyeb korokozot kaptal el, nem hiv et.
2023. dec. 19. 17:58
 18/20 anonim ***** válasza:

A hiv tünetei erős influenzatünetek, 3-6 héttel a fertőzés utan, magas láz, izzadás nagyon fontos tünet, nyirokmirigy duzzanat, ilyen erős fertőzés esetén azok is megduzzadnak, általában olyan erős hulesnek tunik, hogy felkeresik az orvost, 40 körüli láz, kiütések esetleg karon háton hason, aids kiütés a neve.

Utana ez elmúlik es a betegség latenssé válhat

2023. dec. 19. 18:06
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

A mai korszerű tesztek már 3 hét után kimutatják a lehetséges fertőzéstől számítva, mert antigént is néznek, nem csak antitestet.

Kérdező, ha nem vagy nyugodt, pár hét múlva ismételd meg a vizsgálatot.

2023. dec. 19. 18:42
 20/20 A kérdező kommentje:
18-19 nagyon köszöm , ti adtatok igazán hasznos választ!!
2023. dec. 19. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!