A virusos torokgyulladás miatt,vagy elkaphatta a hányós vírust is?
Figyelt kérdés
A fiam este panaszkodott torokfájasra,majd éjjel 37:8 lett a hőmérséklete, és hányt is 2x. Azóta semmi,csak a torka fáj. Orvosnál voltunk ma,de azt mondta virusos torokgyulladás,de sehol sem látom hogy attól lehetne hányni. Ő miért hányt,talán át szaladt rajta a hányás vírus is?2023. szept. 18. 13:42
1/6 A kérdező kommentje:
Én is elkaphattam tőle,mert nekem is fáj a torkom,plusz hőemelkedés.
2023. szept. 18. 13:51
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves, de a gyerekeknél- meg általában minél fiatalabb valaki-másként jönnek ki a betegségek, általában erősebb immunválasszal. ezért van, hogy az idősekre oda kell figyelni, jobban, mert nem mindig lázasak, meg nem feltétlen tűnnek betegnek, miközben azok. A fiatalok erősebb immunrendszere hevesebben reagál, többféle tünetet produkálhat. Ettől függetlenül elkaphatta a másikat is, mivel megterhelés érte a szervezetét a torokfájás miatt, ami jelen esetben gyengíti.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem valószínű, mert külön szokta őket elkapni. Eztán jön a másik ezek szerint
2023. szept. 21. 05:58
4/6 A kérdező kommentje:
Ja egyébként 9 éves
2023. szept. 21. 09:31
5/6 anonim válasza:
Nem biztos hogy elkapja a másikat is
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon bízom benne
2023. szept. 22. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!