Már lassan 1 hónapja hasmenésem van mi bajom lehet ?

Nagyon gyorsan menj orvoshoz, sőt, inkább már a sürgősségire, a kórházba!
Vigyél táskát, ha bent tartanának (pizsama, tusfürdő, papucs, törülköző, sok-sok wc papír, telefontöktő stb. a kórházban semmit gyakorlatilag sem adnak).
Ki vagy száradva, le vagy gyengülve, infúzióra van szükséged, különben még jobban romlani fog a helyzet!
Én kicsit több, mint 1 hét hasmenés után mentem kórházba, napi 20-szor kellett rohannom a mosdóba. Sok gyógyszert kaptam, meg infúziót, volt sok vérvétel, egy hétig bent tartottak.
Ez nagyon nem játék, azonnal orvos!
Jobbulást kívánok, kitartást, segítenek fognak rajtad!

Lehet vírus, fertőzés, bélgyulladás stb. Muszáj vizsgálatokra, vérvételre, orvoshoz menned, nem tudjuk sajnos távolról megtippelni a konkrét okot.
Gyógyszerekre van szükséged, különben egyre rosszabb lesz, tápanyag hiányod lesz, ha nagyon lefogysz felborul a hormonháztartásod. Ha komoly bélproblémád van, és nem kezelik időben, akár műtét is lehet belőle, ne akard, hogy felvágjanak és kivegyék a beleid szakaszait, pedig megelőzhetted volna!
Kérlek menj orvoshoz!
Ha fiatal vagy, szólj kérlek a szüleidnek, hogy vigyenek orvoshoz.
Én bélbeteg vagyok, így sajnos tudom, hogy ez nem játék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!