Mennyi ideig tart a Covid fertőzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlthét péntek óta beteg vagyok. Eleinte egy sima megfázásra gyanakodtunk, rossz volt a közérzetem, gyenge voltam, fájtak a lábaim és a kezeim, fájt a fejem és a torkom, folyt az orrom, illetve pénteken lázas voltam.
Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Elkezdtem szedni Cataflamot, C és D vitamint, NeoCitrant inni, rengeteg folyadék és sok fekvés. Ám hétfőn elmentem a háziorvoshoz, aki letesztelt és sajnos pozitív lett a Covid gyorstesztem. Szerintetek ha múlthét óta beteg vagyok, már a vége felé járhatok, nem?
Nagyon aggódok, hogy Szentestéig nem jövök rendbe.
2023. dec. 13. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!