Van értelme bőrgyógyászhoz menni izzadó tenyérrel?
Figyelt kérdés
Öröklött probléma, és egyre jobban zavar. Van hogy már tényleg folyik a tenyeremről a víz, ha nem akkor meg csak simán nyirkos. Tud adni rá valamit bőrgyógyász? Ha igen, mennyibe fog az nekem kerülni?2023. dec. 13. 10:41
1/7 anonim válasza:
Inkább endokrinológushoz. Ez hormonális probléma.
3/7 anonim válasza:
A háziorvosnál menj először és majd ő megmondja, h merre érdemes indulni. Sztem sem a bőrgyógyász a megoldás, főleg, ha öröklött.
4/7 anonim válasza:
A vegetatív idegrendszer zavara okozza.
Több megoldás is van a csökkentésére. Először próbálj használni a tenyeredre ásványi -pl. aluminium- só alapú oldatot, dezodort. Patikában is elkészítik neked, csak mondd el, mi a gondod.
Ha ez nem elég a háziorvostól kérj tanácsot, hogy hová érdemes fordulnod, de lehet, hogy ő is megoldja.
5/7 anonim válasza:
4-esnél a pont, ez nem bőrgyógyázati, hanem vegetatív idegrendszeri probléma
6/7 anonim válasza:
Pont ma láttam Börgyógyászos müsort, nem magyar. Ugyanez volt a baja, mondta nem gyógyítható, de a tenyérbe adott injekció sorozat kb 40-50 rögtön segít, és 6-8 hónapig hat.
7/7 anonim válasza:
Alumínium sót tartalmazó izzadásgátló/dezodor/ segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!