1 hónapja voltam bőrgyógyásznál kaptam krémet de a helyzet csak roszabb lett, mikor, , vizsgáltak`` akkor kötülbelül 1 mp re pillantott rá a doktornő. Hol tudok panaszt tenni? Van értelme?
A betegjogi képviselőnél, ha nagyon akarsz.
De mivel nem írod, mi volt a panasz, mit írt fel rá, mit mondott, így nehéz megítélni mi lesz belőle.
A bőrgyógyászatokon áldatlan állapotok vannak, az biztos.
Vissza kell menni,ir újabbat,csak hogy ez a kisérletezgetés
neked kemény forintokba kerül .Rutinból írta a kenőcsöt ,ami végül is nem jött be .
Ahol én jártam (ugyan másféle panasszal) ott már az első vizsgálatnál további vizsgálatokat kértek, labor, mintavétel és hasonlók. De tényleg az lehet az általánosabb eljárás, hogy felírnak valamit, és ha nem javul, akkor kérnek további vizsgálatokat, és nyilván az sem mindegy mi a panasz.
Erre tényleg nehéz azt mondani, hogy hibázott az orvos. Ha nem bízol benne, akkor keress másikat, de mindenképpen menj el valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!