Magas láz, nátha egyik napról a másikra, mitől lehet?
Sziasztok, 2nappal ezelőtt ejjel arra ébredtem hogy hanyingerem van par percre kesobb elhanytam magam az ejszaka kozepen azután belazasodtam (39,5)re
Aznap éjjel mar mem is aludtam olyan szarul voltam napkozbe a lazam ingadozott 38,5-40 fok között bármit eszek/iszok kihányom mára náthás is lettem a tüdőm is megfájdult. Holnap megyek dokihoz,de szerintetek mitol lehet?? Koszi a valaszokat
Az elsõ tipp a klasszikus fosós-hányós vírus, amit ilyenkor télen kicsit gyengébb immunrendszerrel könnyû összeszedni.
Ez esetben az a fontos, hogy ne száradj ki. Igyál sok vizet, ha megmarad benned, kólát, natúr teát ízesítetlenül.
Ételmérgezés esetleg? Valami kevésbé friss hús, esetleg büfés kaja?
Várandós lehetsz-e?
Vagy ha bulizni voltál, esetleg spiking tünetek, azaz tett valaki valamit a poharadba? Voltál esetleg furán részegebb, mint vártad volna?
Bizonyos parti drogok tudnak hánytatni, pl eki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!