1/6 anonim válasza:
Nem, csak nagyon de nagyon elenyésző esetben tud az lenni.
3/6 anonim válasza:
Az élet vezet a legbiztosabban a halálhoz.
4/6 anonim válasza:
Hát ha egy grand mal rohamkor úgy esel el, hogy a fejed mondjuk bevered valami éles dologba és megreped a koponyád és elvérzel, akkor igen, lehet halálos. Vagy ha az utcán sötétben (mint nekem) jön a roham és nem talál meg senki ezekben a hideg időkben, akkor is lehet halálos. Egyébként nem az .
5/6 anonim válasza:
Amint 4-es írja, olyan haláleset érhet utol epilepszia kapcsán, mint bármelyik embert: ütés, vágás, baleset, égési sérülés...stb.
Mindez megeshet egészséges, vagy egyéb betegséggel élő akárkivel is.
Amit a beteg mellett lévő "segítő" kiküszöbölhet, az pl., hogy amíg nem tért magához az illető, addig nem itatja meg, vigyáz, hogy nyálba, hányásba ne fulladjon meg, ne üsse be magát...
6/6 anonim válasza:
Én sosem hánytam a nagyrohamoknàl, a szám sem habzott, csak jól összevertem magam ahogy elestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!