Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van még covid, vagy mi lehet ez?

Van még covid, vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés

A tüneteim:

Fúlok, lihegek mintha futottam volna.

Szívdobogás érzés.

Hidegrázás, verítékezés.

Teljes szag és ízérzékelés vesztés.

Levertség, állandó fáradtság érzet.

Enyhe szédülés.

Tompa fejdájás.

Végtag fájdalom ( lábam is karjaim is. )

A 28 fokos szobában szó szerint fázok. De lázam nincs.

Most befeküdtem vízbe. Forró vízbe. De olyanba, hogy csak a forró vízt folyattam. Nem éget, sőt majdhogy nem így is fázok.

Mi lehet ez?

Én Covidra gondoltam, de a házi orvos szerint - akit telefonon fwlhívtam- ez nem covid.

2023. dec. 2. 13:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%

Nézd meg akkor később is.

Hány éves vagy?

2023. dec. 2. 15:16
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy ezzel már fel kellene hívni az ügyeletet, mert a 86 gyászos, akár tüdőgyulladás is lehet.
2023. dec. 2. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Oltás,gratulálok.
2023. dec. 3. 11:39
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
#13. Én is átoltattam magam még covid idején. Azóta, 1 hónap mire kivergődök az ilyen megfázásos betegségekből. Nem megszokott a betegség lefolyása, mint az oltás előtt volt.
2023. dec. 3. 13:01
 15/23 anonim ***** válasza:
41%
14,hát,igen.Apám detto így van.Engem már nem is zavar a sok lepontozó,csak magukat égetik.
2023. dec. 3. 13:38
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Ja, kedves utolsók, az meg dsem fordul abban az okos kis fejecskétekben, hogy nem az oltás, hanem a COVID okozza a problémákat.

Amit mostanra már mindenki elkapott legalább 1x, bizony, azok is, akik ezt tagadják!

Kérdező, mi van veled? Remélem, csak a pulzoximéter volt rossz, mert, hanem, az nagyon nem jó.

Van egyébként covid, most is egy járvány zajlik épp. Egészségügyes vagyok, innen tudom.

2023. dec. 4. 06:49
 17/23 anonim ***** válasza:
16%

16

"Egészségügyes vagyok, innen tudom."

Szóval innen fúj a szél.Akkor sem hinnék neked,ha fizetnél érte.Kinyírtatok és megmérgeztetek egy csomó embert.Büszke lehetsz magadra,nácikám.Lepontozhatsz a kis,náci barátaiddal,nem zavar.

2023. dec. 4. 13:13
 18/23 anonim ***** válasza:
95%
#17 Ha egyszer komolyan beteg leszel, akkor kíméld meg magadat és véletlenül se kérj segítséget ezektől a náciktól :)
2023. dec. 4. 13:16
 19/23 anonim ***** válasza:
16%
16,amúgy hogy van az,hogy anyámnak semmi baja nincs,apám meg az oltás óta betegeskedik,hm?Erre válaszolj,okosgyerek!!!Mindketten betegek voltak 2021-ben,2 hétig feküdtek.Erre mit válaszolsz,vakcinácikám???
2023. dec. 4. 13:18
 20/23 anonim ***** válasza:
20%
18,nem fogok.Meg a náci kormány is visszafizetheti az adómat,amiből etetem őket,meg fidess-es porontyaikat.
2023. dec. 4. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!