Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valami történhetett az agyamma...

Valami történhetett az agyammal? 26/N

Figyelt kérdés

Azt hiszem 2-3 éve vettem észre, hogy olyan fura a fejem. Van mikor ájulásérzet jön rám, mint aki mindjárt összeesik, és a memóriám is egyre rosszabb. Nem tudok semmit megjegyezni. Mond valamit a munkahelyen a kollégám vagy a főnök, és pár perc múlva elfelejtem. Már kicsit bosszantja őket, hogy mindig mindent 2x kell elmondaniuk. Azt hiszik nem figyelek. Most már mindent írok fel a telefon jegyzetébe, mert semmi sem marad meg a fejemben. Pl hogy munka után hova kell mennem, boltban mit kell vennem, gyógyszereket kell iratnom, időpontot kell kérnem fogászatra, stb, de sokszor a jegyzetet is elfelejtem megnézni, aztán este jut eszembe, hogy oh megint elfelejtettem ezt meg azt. A másik: nehezemre esik leírni a 4-es, 5-ös és 7-es számokat. Rendesen gondot okoz a leírásuk, ami gáz, mert, ha gyorsan kell írnom a munkahelyen ezeket a számokat, akkor lelassulok a munkában, mert nehezemre esik leírni. Mintha lefagyna az ujjam. Ez az, ami a legjobban megijeszt. Tegnap sok számot kellett leírnom, amiben főleg az 5-ösből volt sok. Majdnem sírtam többször is az 5-ösöknél, mert nem tudott a kezem megmozdulni, mindig megálltam és erőt kellett vennem magamon, hogy leírjam. Akkor vagyok gondban, mikor gyorsan diktálnak, és megállok ezeknél a számoknál. Néhány betűvel is így vagyok. Mi lehet ez? Még ilyenről soha nem hallottam.

Egyébként epilepsziás vagyok és bipoláris zavaros. 3x voltam covidos. Van ezeknek köze ehhez?

2023. nov. 24. 22:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
#10 Szerencsére Bbnnk megint okos, és mindenkinél jobb... Amúgy különben tényleg lehet afázia, kérdező.
2023. nov. 24. 23:37
 12/20 anonim ***** válasza:

De nem kell megijedni, orvoshoz kell menni es segít logopedushoz küld.

De a stressz nagyon árt. Ez nem jó amit átélsz a munkaban. Nagyon sajnálom, hogy dolgoznod kell ilyen állapotban.

De jobban leszel, meglátod

2023. nov. 24. 23:41
 13/20 anonim ***** válasza:
44%

10 es nagyon paraszt vagy !

Nem tudhatod, hogy valaki miert kell küzdjön es dolgozzon betegség ellenére! De lehet megtudod te is

2023. nov. 24. 23:43
 14/20 anonim ***** válasza:
43%

Ilyen komoly problémával nem az orvos az első?Lehet van valami betegséged és ha az elején elkapták volna akkor semmi maradandó vagy elég lett volna egy gyógyszeres kezelés,de így ha eddig huztad akkor bármi lehet.

Őszintén lszrom hogy mivan,ha eddig nem érdekelt mostmàr miért izgat,nem mindegy?

2023. nov. 24. 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:
#13 látom te se vagy 100%.Ki beszél itt a munkáról ?Az agyadra ment a sok gyakorizás
2023. nov. 24. 23:50
 16/20 A kérdező kommentje:

Mondom voltam MRI vizsgálaton tavaly előtt, ami jó lett.

Epilepsziás rohamaim nem nagyok, csak kicsik (elrévedés, kiesés).

2023. nov. 24. 23:51
 17/20 anonim ***** válasza:
44%

Ha leszarod , akkor ne írj 14 es!

Kérdezőnek mondom, ha kicsik a rohamok, ne izgulj de hívd fel az orvost, hatha kapsz betegnyugdíjt

2023. nov. 25. 00:01
 18/20 anonim ***** válasza:
#16 Hagyd, #14-nek valami problémája van mentálisan, ami nem kezelhető. Te viszont még tudod kezeltetni, és egyáltalán nem súlyos, vagy maradandó, fordulj mégegyszer orvoshoz viszont, 2 év nagy idő, azóta lehetett sajnos bármi. Jobbulást, és ne feledd, kérdezni sosem szégyen attól, mert van pár paraszt.
2023. nov. 25. 00:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem késett le semmiről. Ez nem vakbélgyulladás.
2023. nov. 25. 00:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Mekkora barmok egyesek. A kérdező leírásából egyértelmű, hogy folyamatos orvosi ellenőrzés alatt van az állapota.
nov. 16. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!