Valami történhetett az agyammal? 26/N
Azt hiszem 2-3 éve vettem észre, hogy olyan fura a fejem. Van mikor ájulásérzet jön rám, mint aki mindjárt összeesik, és a memóriám is egyre rosszabb. Nem tudok semmit megjegyezni. Mond valamit a munkahelyen a kollégám vagy a főnök, és pár perc múlva elfelejtem. Már kicsit bosszantja őket, hogy mindig mindent 2x kell elmondaniuk. Azt hiszik nem figyelek. Most már mindent írok fel a telefon jegyzetébe, mert semmi sem marad meg a fejemben. Pl hogy munka után hova kell mennem, boltban mit kell vennem, gyógyszereket kell iratnom, időpontot kell kérnem fogászatra, stb, de sokszor a jegyzetet is elfelejtem megnézni, aztán este jut eszembe, hogy oh megint elfelejtettem ezt meg azt. A másik: nehezemre esik leírni a 4-es, 5-ös és 7-es számokat. Rendesen gondot okoz a leírásuk, ami gáz, mert, ha gyorsan kell írnom a munkahelyen ezeket a számokat, akkor lelassulok a munkában, mert nehezemre esik leírni. Mintha lefagyna az ujjam. Ez az, ami a legjobban megijeszt. Tegnap sok számot kellett leírnom, amiben főleg az 5-ösből volt sok. Majdnem sírtam többször is az 5-ösöknél, mert nem tudott a kezem megmozdulni, mindig megálltam és erőt kellett vennem magamon, hogy leírjam. Akkor vagyok gondban, mikor gyorsan diktálnak, és megállok ezeknél a számoknál. Néhány betűvel is így vagyok. Mi lehet ez? Még ilyenről soha nem hallottam.
Egyébként epilepsziás vagyok és bipoláris zavaros. 3x voltam covidos. Van ezeknek köze ehhez?
Lehet valami agysérülés nyoma, az epilepszia miatt. Semmi köze a többi felsorolt dologhoz.
Illetve lehet valami gyógyszer miatt is amit szedsz epilepszia ellen vagy bipoláris zavar ellen.
Komolyan ha ilyen gond van akkor mièrt nem az első a doki?
Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen hogy már 2-3 éve ez megy?
A normális ember ha már ilyen szinten van akkor azonal megy orvoshoz...
Borzalmas hogy ennyire lszrod a dolgot és itt gyakorin várod a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!