Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy olyan probléma miatt fordulnék hozzátok,hogy kb 1 hónapja voltam orvosnál és megállapította,hogy refluxom van ami az elmondott dolgaim mellé stresszből adodott!

Ugyanis nagyon hipohonder vagyok mellette sokat stresszelek leginkább betegségek miatt.(testverem halala miatt ez bennem maradt kiskorom ota gondolom) Sokszor tör rám hányinger,gyomorfájás stb… most a gyógyszerek és a pszichológus miatt javult mert éjjelente nem tör rám már sokszor ez a dolog de estefelé rendeszeresen tapasztalom!

Na most nagyon félek a hányástól tényleg tudom hogy ilyen vírus van és rettegek. Ha valakinek már a gyomra fáj stb én egyből félek..

Valaki tudna nekem segíteni abban ,hogy esetleg hogy védjem ki ezt a vírust valamint hogy javuljak meg. Valami különleges vitamin vagy akármi amitől elkerulhetem ezt a virust vagy javulhat ez az allapotom nem tudom.

Előre köszönöm a nyugtató,kedves,értelmes válaszokat!

Bocsi hogy ilyen keszekuszán fogalmaztam!

18L

2023. nov. 20. 20:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ❣️🥺
2023. nov. 20. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!