Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy olyan probléma miatt fordulnék hozzátok,hogy kb 1 hónapja voltam orvosnál és megállapította,hogy refluxom van ami az elmondott dolgaim mellé stresszből adodott!

Ugyanis nagyon hipohonder vagyok mellette sokat stresszelek leginkább betegségek miatt.(testverem halala miatt ez bennem maradt kiskorom ota gondolom) Sokszor tör rám hányinger,gyomorfájás stb… most a gyógyszerek és a pszichológus miatt javult mert éjjelente nem tör rám már sokszor ez a dolog de estefelé rendeszeresen tapasztalom!

Na most nagyon félek a hányástól tényleg tudom hogy ilyen vírus van és rettegek. Ha valakinek már a gyomra fáj stb én egyből félek..

Valaki tudna nekem segíteni abban ,hogy esetleg hogy védjem ki ezt a vírust valamint hogy javuljak meg. Valami különleges vitamin vagy akármi amitől elkerulhetem ezt a virust vagy javulhat ez az allapotom nem tudom.

Előre köszönöm a nyugtató,kedves,értelmes válaszokat!

Bocsi hogy ilyen keszekuszán fogalmaztam!

18L

2023. nov. 20. 20:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Valamint azt elfelejtettem hogy ez annyira befolyasol hogy az egesz napomra ramegy napkozben mar attol felek hogy este nehogy hanyjak vagy nehogy alkapjam a virust stb stb… (tudom hogy ez sok de sajnos ilyen a helyzet jelenleg)😫
2023. nov. 20. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Ugyanennyi idősen, ugyanebben voltam én is. A betegséged neve emetofóbia, nekem is ez volt. Akkoriban még nem hordtak maszkot az emberek, most ebben szerencséd van, nyugodtan hordj maszkot, fertőtlenítsd sokszor a kezed. Legyen nálad B6 vitamin a hányingerre, borsmentatea, stb. És szedj sok multivitamint, ezeken kívül mást sajna nem tudsz tenni.
2023. nov. 20. 20:21
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

"nyugodtan hordj maszkot"

A maszk még mindig nem a viselőjét védi a fertőzésektől...

"ezeken kívül mást sajna nem tudsz tenni."

Véletlen se a pszichiáterével beszéljen, hogy segítsen neki felkészülni a kritikus időszakokra, ugyan már.

2023. nov. 20. 20:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Átlagos dolgokat tudok mondani. Az elkerüléshez érdemes C vitamint szedned, hogy erős maradjon a szervezeted. Rendszeresen moss kezet, szellőztess mindennap. Igyál sok vizet, mert az is mossa szervezeted. Vigyél be a szervezetedbe magnéziumot, jó szorongás ellen.
2023. nov. 20. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

"A maszk még mindig nem a viselőjét védi a fertőzésektől..."

Ja, gondolom az orvosok is mikor műtenek, biztos csak divatból veszik fel, mert passzol a ruhájukhoz, és még véletlenül sem azért, hogy nem adjanak át semmit, vagy ők ne kapjanak el semmit senkitől. Ugyan már...

Nem a 2-es vagyok, mielőtt rá gondolnál.

2023. nov. 20. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:

"ők ne kapjanak el semmit senkitől. "

Eltaláltad, nem ezért veszik fel.

2023. nov. 20. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

A kérdezőnek van egy kérdése, amire választ vár és segítséget, ti meg azon vitáztok mi van a maszkkal? Tipikus magyar mentalitás.

Kérdező, érdemes erről beszélgetni szakemberrel, mindezek mellett immunerősítés, ezen kívül nem tudok én sem most jobbat! A maszkkal ártani semmit nem ártasz magadnak, tök mindegy, ki mit mond róla.

2023. nov. 20. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

"semmit nem ártasz magadnak"

Valóban nem. De nem is segít. Akkor meg minek? Ha nincs rá szükség, akkor mért kéne saját magának kényelmetlenséget okoznia, pláne fals megoldásokkal kecsegtetni?

"érdemes erről beszélgetni szakemberrel"

Mintha pont ezt mondtam volna én is...

2023. nov. 20. 20:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Uhh köszönöm mindenkinek!

Valamint hogyha ne adj Isten bekovetkezne a baj valami tipp amitol jobb lesz az egesz? Nemtudom akarmi😅😫😫

2023. nov. 20. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Valamelyik nagyokos emiatt úgyis nekemjön, de ami fontos és segíthet, hogy a fókuszod hova irányítod, mennyire hagyod, hogy ez a félelem eluralkodjon rajtad. Koncentrálj arra, hogy egészséges vagy, a gyomrod rendben van, és hogy a tested elég erős, hogy kivédje a betegségeket. Ezzel fogod "bevonzani" - ez a varázsszó, amire a legtöbben ugranak, pedig csak pszichológia. Ha félsz, idegeskedsz, megbetegíted magad - könnyebben el is kapod ezt a sok sz*rt.

A hányinger ellen a B6 vitamin nagyon jó. Illetve gyömbéres cukorka segít az émelygésben. Nem lesz semmi baj! Hordd a maszkot, fertőtlenítsd a kezed!

2023. nov. 20. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!