Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rákos vagyok, vagy kizárásra...

Rákos vagyok, vagy kizárásra játszik?

Figyelt kérdés

3 hete volt mélyvénás trombozisom.

2 hete faj a gyomrom, a bal oldalam is.

2*40 mg pantoprazol nem segít.

Ma gasztroenterológiai kontrollra mentem, ahol a doktornő elküldött kiegészítő vérvételre, benne 6 féle tumormarkerre.

Majd, hasnyálmirigyrák, vastagbélrák stb...

Most ez azt jelentheti hogy a doktornő rákra gyanakszik?

Nagyon megijedtem

35/F

2023. nov. 14. 18:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Olyan is volt, hogy nőgyógyászati vizsgálat során találtak egy tiszta bennékű szimpla petefészek cisztát ( milyen meglepő, mivel pco-s vagyok), mégis levették a petefészek daganatra a tumormarkert...

2023. nov. 14. 20:58
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Meglátjuk nálam mi derül ki :(

2023. nov. 14. 21:17
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg,előre ne pánikolj. Egészen biztos hogy kizárás miatt csináltatja ezt a vizsgálatot. Örülj neki,hogy vannak még ilyen orvosok a mostani helyzet ellenére is! Jó egészséget kívánok mindenkinek
2023. nov. 14. 22:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Minden thrombózis után kell tumorkutatást csinálni, mert gyakran a thrombózis a daganat első jele.
2023. nov. 14. 22:46
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
Rakot nemmszokas tumormarkerrel.l diagnosztizalni. Ha rakra gyanakodna akkor kepalkoto vizsgalatokat kerne es szakorvoshoz kuldene. Egy mezei haziorvosnak nem feladata rakot diagnosztizalni. A legtobbjuk nem is kompetens a kerdesben.
2023. nov. 15. 13:33
 16/21 A kérdező kommentje:

Ez nem háziorvos.

Gasztroenterológus.

2023. nov. 15. 13:34
 17/21 A kérdező kommentje:

Lesz gyomortuktozes is.

Köszönöm mindenkinek a pozitív kommenteket.

Meg varok a tumormarkerek eredményét :/

2023. nov. 15. 13:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Ne harahudj. Valamiert odakepzeltem a haziorvost es elsiklottam a gasztro mellett.

Ez esetben sem erdemes aggodnod. Egy sor dolog okozhatja a rosszulletedet. Egyelore kar paraznod.

Jobbulast.

2023. nov. 15. 13:58
 19/21 A kérdező kommentje:

Negatívak lettek a TU markerek.

Meglatjuk a tobbi vizsgálat mit jelez.

2023. nov. 16. 18:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy negatívak! Hasi uh-n voltál? Úgy hallottam, hogy ritka esetben, de az epekő is tud a bal oldalba sugározni
2023. nov. 16. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!