Mit tehetek ha stressz, új helyzet, vizsga.... alkalmával egyből ramjön a hasmenés?
Minden orvosi vizsgálat, vérvétel, vizsga, bármi új szituáció, új emberekkel való találkozás előtt annyira stresszek hogy kihalt az egész bélrendszeremre és ramjön a hasmenés.
De olyan szinten hogy vizsgán is arra koncentrálok hogy ne f.. össze magam és nem a feladatra. Orvosnál is még be nem hívnak előtte a rendelőbe ülök a mosóban. Baromira kellemetlen. Ráadásul ilynekor mindig a széklet világos barna - sárgás tehát gyulladásos jellegű.
Nem tudom mit tehetnék. Háziorvosnak már jeleztem ezt a problémát de csak azt mondta igyak nyugtató teát. Nekem az semmit nem ér.
Szénkapszulát vettem amit még nem próbáltam soha ugyanis ez nálam nem betegség miatt jön elő hanem a stressz miatt és nagyon kellemetlen.
Mostanában minden reggel iskola előtt is ez van mert azon stresszek hogy vajon melyik órán jön rám.
Mit lehetne ez ellen tenni? Nagyon ciki sajnos
De híg, folyós az egész nem normál a színe és ben nem világos barna hanem barnás már - már sárgás.
Relaxálni én hiába relaxáló.... Állandóan van valami amin stresszk, jóga nem nekem való.
Pszichológusoz januárra kaptam időpontot de addig még van egy vizsgaidőszak.
Pl. Milyen szorongásgátlót lehet szedni felírás nélkül?
Ugyanazokat szoktam nagyjából enni, és amikor itthon vagyok, nyugodtan akkor nincs sárgás színe. De amikor stresszhelyzetben akkor ilyen színt produkál tehát nem az elfogyasztott ételtől.
Olvastam is a neten, hogy a sárgás az gyulladás és amikor ilyen stresszes vagyok akkor érzem is az egész hasamon hogy úgy összeszorul a gyomrom és mennem kéne a wc-re. Amikor meg ugye órán vagyok nem mehetek ki na akkor mégrosszabb mert mégjobban stresszel.
Van hogy itthon vagyok suliba indulás előtt, direkt kelet időben, ülök 1 órát a wc-n és egyszerűen semmi. Amint felszállok a buszra rámjön a stressz az órák miatt és már az óra előtt kb 7.45 mennék is a wc-re de nem tudok mert a takarítok rendszerint 8 előtt ott takarírják. Az meg kva ciki lenne minden reggel ott találkozni velük. Volt már rá példa, hogy mentem reggel mert nem bírtam ki és baromi csúnyán néztek rám, dehát nem tudtam mit csinálni...
És hol lehet ilyen jó szakembert találni jó géppel?
Bp-től elég messze lakom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!