Lehetek egyszerre kövér és egészséges?
Én kövéren érzem jól magam, és ez most nem a lustaságról szól. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, hogy nagy vagyok, van hasam, stb és barátnőm is a mackósabb férfiakat szereti. Lehet ezt az egészet testképzavarnak is nevezni, nekem mindegy, így jó és kész.
Viszont szeretném megőrizni az egészségem, ami problémás, mert genetikailag hajlamom van a magas koleszterinszintre, és a cukorbetegségre is, no meg nem szeretnék 40 évesen strokeot kapni.
Jelenleg 95-100 kiló között vagyok, és kb 120-ig nem zavarna, ha felmennék, sőt. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy hizlalni fogom magam, csak annyit, hogy ha mégis híznék (ami sanszos), akkor nem baj.
Ha kerülöm a magas glikémiás indexű szénhidrátokat, a transz- és telített zsírokat, rendszeresen figyelem, hogy normális-e a koleszterinem, cukrom, vérnyomásom, és mozgok amennyire lehet ezzel a súllyal, akkor a túlsúly önmagában mekkora problémát jelent? Tudom, hogy így sem egészséges, de más sem az, amit az emberek csinálnak (pl dohányzás).
Egyébként 27 éves vagyok, férfi, 176 cm magas.
Mérd a vérnyomásod meg járj el félévente/évente vérvételre.
Ha rendben vannak az értékeid és jól érzed magad a bőrödben akkor nagy baj nem lehet. Persze azért beszélj egy dokival is :)
Teljesen rendben van, a kövérség egészséges.
Javaslom még, hogy rendszeresen piálj is, az emberek viccesek részegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!