Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Erre a vèrnyomàs problèmàra...

Erre a vèrnyomàs problèmàra mi lehet a megoldàs? Màsnàl is volt hasonlò?

Figyelt kérdés

32 eves vagyok Magas vèrnyomàs es pulzusra kaptam Lercaton es nebiletet (2×1) 150 körül volt a vèrnyomàs 100 körül a pulzus.

Sok a stressz egy szakìtàs miatt..mindekettőből

Feleket szedek, mert tudom, hogy nàlam minden "jobban hat"..

Amikor beveszem a kèt felet, akkor utana a vèrnyomàsom 110 korul van ès a pulzusom 60 körül, tehàt alacony lesz, rossz közèrzet. A kovetkezo adag beszedèse elott mar 150 a vernyomas es 100 a pulzus. Mi lehet a megoldàs? Megyek a hèten az orvoshoz, de kivancsi vagyok màsnak van-e ilyen problèmàja

2023. okt. 31. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Én elosztogatom, tehát nem egyszerre veszem be, hanem reggel és este fél fél adagot.
2023. okt. 31. 17:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Èn igy csinàlom. Reggel fèl-fèl. Napközben nagyon lent vannak az èrtèkek, de az esti adag előtt màr magas a vèrnyomàs ès a pulzus is.

Fèl szem is nagyon leviszi napközben, de ha negyedet vennèk be estère mèg magasabb lenne.

2023. okt. 31. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd, reggel a gyógyszer után alacsony, estére magas, tehát valamikor felment közben. Meg kell keresni, mikor. Reggel bevehetnél negyedet, aztán egy-kétóránként méred, így kiderül, mikor megy föl. Akkor beveszed a következő negyedet. Mikor megint fölmegy, megint egy negyed, esetleg akkor már fél, mert nem akarsz az éjszaka közepén fölkelni gyógyszert bevenni. Én mérnök vagyok, nem orvos, szóval elsősorban az orvosra hallgass. Lehet, hogy van fokozatosan felszívódó vérnyomáscsökkentő és akkor felírja azt.
2023. okt. 31. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Haló! A vérnyomás két érték! A pulzus a harmadik. Jól olvasod le?

Írj egy hétig vérnyomásnaplót, és mutasd meg az orvosodnak.

Ha a második ( diastolés) értéked alacsony, igyál egy- két pohár vizet.

2023. okt. 31. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!