Van értelme az életnek az alábbiakban felsorolt problémáimmal? Kinek mi a véleménye? Esetleg van e még gyógymód?
Figyelt kérdés
28 éve férfi vagyok, és restelem, szégyellem azt,hogy pici a hímvesszőm, és vékonyka is, de a herezacskóm is kicsi szinte észrevétlen. Az urulógus orvos is mondta, bizony pici, mind a kettő, de ebben a korban már nem lehet segíteni, ezzel így kell élnem. Ezen őrlődök már több mint egy éve,Ebből kifolyólag nincs bátorságom közeledni a másik nem felé,( mit szólna ha meglátná, elküldene a..... . Már az öngyilkosságon is gondolkodom. A munkahelyemen műszakom után nem fürdök, hogy ne lássák stb. Félek ha kórházba kerülnék és olyan állapotba hogy a nővérek fürdetnének mosdatnának meg, meglássák mit szólnának, és elmondanák a kórház engem beszélne stb ilyen érzéssel van értelme az életnek?2023. okt. 24. 21:06
11/15 A kérdező kommentje:
Nem jártam és jelenleg sem járok oda! Te lehetséges hogy a lakója vagy!
2023. okt. 25. 21:46
12/15 anonim válasza:
Én a pszichológus lakója??
Te agyilag is pici vagy... 😂😂😂
13/15 anonim válasza:
Na például ekkor van a baj. Amikor kiderul, hogy nemcsak lent van probléma, hanem fent is. Reménytelen... Nem folytatom, mert nincs értelme, ha nem bírtad értelmezni amit eddig írtunk neked. Sok szerencsét.
14/15 A kérdező kommentje:
13 kötekedő trollnak. Mond el itt mi a köze, az én problémámnak ahhoz amin Te lovagolsz? Semmi! Te csak egy kölyök troll vagy itt. Ja egyébként a Fővárosban lakom és 16 éve helyi autóbuszt vezetek. Szerinted?
2023. okt. 26. 14:41
15/15 anonim válasza:
Nagyon elszomorító az, hogy vannak olyan hozzászóló kötekedők amit felül jó pár hozzászólásban adnak, valószínű hogy, egy és ugyan az a személytől származnak.De mire jó ez a kötekedés? A kérdező feltárta problémáit, és vár rá valamilyen megoldást. Igaza van a kérdezőnek abban is ha, az urulógus azt mondta neki, hogy már ebben a korban nem tudnak segíteni. Ez alapján, jogszerűnek tűnik az a gyanakvás, hogy a szülei nem vihették kicsi korában orvoshoz. Ezzel senki nem foglalkozott, pedig lehetséges az, ha az urulógus nem mondott volna ilyent, meg sem fordult volna a fejében ez a kérdezőnek.Attól hogy a kérdezőnek az a problémája amit leírt, attól még élhet normális életet, attól nem fog pszichiátriára szorulni, sőt a pszichiátriai betegség sem okozhat olyan problémát a kérdezőnek amit megosztott.Rengeteg olyan nő is él ami bánthatja őket, Pl nincsen melle,vagy mert nincsen szőrzetjük lent stb, mégis normális életet élnek. Vannak fiatalok akik kopaszok, azokat az zavar, és sorolhatnám. A kérdező gépkocsivezetői munkát lát el, tehát egészséges, és ezzel kellene foglalkoznia elsősorban nem az őt érintő sérelmével, így született, így kell elfogadni. Mindenki talál magának megfelelő párt akivel letudja élni az életét. Ha valaki kezek nélkül születnek, azoknak kiskorukban sem tudnak kezeket varázsolni az orvosok.Mindenkinek el kell fogadnia az adottságait, ha ezt nem tudja valaki elfogadni és őrlődik rajta, hát abból lehetnek komolyabb betegségei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!