Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van értelme az életnek az...

Van értelme az életnek az alábbiakban felsorolt problémáimmal? Kinek mi a véleménye? Esetleg van e még gyógymód?

Figyelt kérdés
28 éve férfi vagyok, és restelem, szégyellem azt,hogy pici a hímvesszőm, és vékonyka is, de a herezacskóm is kicsi szinte észrevétlen. Az urulógus orvos is mondta, bizony pici, mind a kettő, de ebben a korban már nem lehet segíteni, ezzel így kell élnem. Ezen őrlődök már több mint egy éve,Ebből kifolyólag nincs bátorságom közeledni a másik nem felé,( mit szólna ha meglátná, elküldene a..... . Már az öngyilkosságon is gondolkodom. A munkahelyemen műszakom után nem fürdök, hogy ne lássák stb. Félek ha kórházba kerülnék és olyan állapotba hogy a nővérek fürdetnének mosdatnának meg, meglássák mit szólnának, és elmondanák a kórház engem beszélne stb ilyen érzéssel van értelme az életnek?
2023. okt. 24. 21:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

magyarán nincs semmi problémád, csak gyártottál valamit magadnak. Kínaiak milliói élnek mikropénisszel a világon, és szaporodnak mint a nyulak. Te téged biztos elküld az összes nő, aki csak szóba áll veled.

Mert a nők érzelme mentes qrógépek és csak a farok méret alapján választanak maguknak párt.

2023. okt. 24. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Kezdük azzal, hogy mit jelent a kicsi? Erektált állapotban.
2023. okt. 24. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:

Van értelme igen. Elég sok ember él különféle testi "fogyatekossaggal", ilyennel is mint te, és van családjuk.

Nem ezen fog múlni a párkapcsolatod hidd el.

2023. okt. 24. 22:29
 4/15 A kérdező kommentje:
hát erektált állapotban 5 cm a bőrében.Tudom különféle betegségekkel élnek emberek, de az is igaz, hogy nem vagyunk egyformák. De ha már egy szakorvos is azt mondta bizony kicsi, de már ebben a korban nem lehet segíteni. Strandra sem járok mert megtudja mindenki aki lát hogy emberi számba sem vagyok számításba. Hiszem a fürdőnadrágom lapos ott ahol van az a bizonyos hímvessző, és a herezacskó. Hát ezek zavarnak engem a legjobban, állandóan ez jár a fejembe, Hogy miért? Miért nem vittek a szüleim akkor ezzel orvoshoz? Sajnos szüleim már nem élnek,hogy ezt megkérdezzem tőle.
2023. okt. 25. 07:55
 5/15 anonim válasza:
Gondolj abba bele milyen sok nőnek nincs melle, mégis családot és boldog életet tud élni. Senki nem tehet arról hogy milyen az egészsége, főleg amire kitértél. Az adottság, és ne a néhai szüleidet okold érte, lehet hogy vittek orvoshoz, de nem vették az orvosok komolyan a bajt. Felejts el mindent és közeledj a lyányokhoz, fogsz találni aki elfog fogadni. Nem a méretek számítanak már. Az kicsit kínos lehet, hogy fürdő nadrágban nem tudod megváltoztatni, ami benne van, de azoknak ép olyan kínos az akinek nagy van és nehezen tudja elrejteni. Az élet ilyen.
2023. okt. 25. 10:14
 6/15 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy mit tudtak volna ezzel tenni, ha orvoshoz visznek?
2023. okt. 25. 11:19
 7/15 A kérdező kommentje:
Abból kiindulva, hogy az urológus szakorvos azt mondta, hogy ebben a korban már nem tudnak segíteni. Hát ezt miért mondta akkor? Ezért fordul meg az a fejembe hogy a szüleim ha vittek volna kiskoromba orvoshoz, akkor most nem lennék ebben a szégyenlős, restelö életemben.
2023. okt. 25. 14:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg pszichológushoz vihettek volna. De a probléma akkor is megmaradt volna, csak máshogy állnal hozzá.

Viszont a más hozzáallast most is meg tudod szerezni.

2023. okt. 25. 17:32
 9/15 A kérdező kommentje:
Például milyen más hozzáállásokra gondolsz?
2023. okt. 25. 20:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Amit a pszichológus nyújt neked.

Amit gyerekkorodban elmulasztottak a szüleid.

2023. okt. 25. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!