Ez lehetett tetania? Ilyen tüneteim voltak
Tegnap olyan rosszul maradtam, hogy azt gondoltam, hogy összesem. Egész héten estefelé olyan fáradékony vagyok. Tegnap este olyan rosszul éreztem magamat, hogy elkezdett szédülni a fejem, és aztán nem bírtam levegőt venni, kapdostam a levegőt, nehezeket lélegeztem. Olyat éreztem, mintha nem lenne elég levegő, nem bírtam venni mély lélegzetet. Mellkas fájdalom, gyors pulzus, fehérség (mert megijedtem), stresszes voltam, idegességben, hogy mi történik velem. Szorongás elkapott, félelem a haláltól, féltem hogy meghalok, féltem hogy kitudja milyen betegség uralkodik bennem. Kéz ujjak zsibbadása, homlokom zsibbadása, izomfájdalom, nehézlégzés (mintha kötéllel lenne megkötve a torkom). Hányinger, hasfájás jobb és ball felén. Szédülés, picit rosszlátás.
Ezek a tünetek lehetnek a tetaniara? Mikor elkapott a szédülés, és a nehézlégzés azonnal bevettem magnéziumot. De míg elkezdett hatni, lassacskán próbáltam nem gondolni arra hogy hogyan éreztem most magamat. De mikor arra rá gondoltam ismét rosszul lettem.
Mi lehet ez szerintetek? Nagyon félek. Rettegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!