Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehetett a baj? Csak egy...

Bari_ka kérdése:

Mi lehetett a baj? Csak egy napig tartott a betegség. Ilyen tüneteim még nem is voltak sosem.

Figyelt kérdés
Pár napja úgy keltem fel, hogy reggeltől kezdődően minden ízületem elkezdett fájni. Először reggel a nyakam és a vállam, gondoltam, biztos a kényelmetlen alvás miatt, mert sokat forgolódtam éjjel. Nem is aludtam 5 óránál többet. Aztán a nap folyamán egyre jobban elkezdett fájni mindenem: a hátam, a derekam, a karjaim, nagyon gyengének éreztem magam. Ezeken kívül semmi más bajom nem volt kb. délig. Aztán dél körül kezdtem nagyon fázni és teljesen lázasnak éreztem magam. Estére már eléggé belázasodtam, 38,5°os lázam volt. Este aztán bevettem egy fél Rubophent és lefeküdtem. Másnap reggel pedig úgy keltem fel, mintha mi sem történt volna.. egyszerűen minden tünet elmúlt. Azért is volt nekem furcsa, mert a végtagfájdalmaimon és a lázon kívűl semmi más bajom nem volt, tehát nem megfázás.. Egyébként azt hittem tovább tart majd a betegség mert ilyen még nem volt hogy egy napig tartott csak. Nem értem, ez mi volt, sima izomfájdalomtól be lehet lázasodni? Előtte való nap pedig semmi megerőltetőt sem csináltam egyébként, ezért sem izomlázam nem volt és kimerültségnek sem mondható ez.. Vajon mitől lehetett akkor?
2010. okt. 16. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz es kerj kivizsgalast! Magnezium hiany is produkalhat ilyen tuneteket.
2010. okt. 16. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Magnézium hiány nem ilyen tüneteket mutat..magnézium hiánykor begörcsölnek az izmok, összehúzódik, stb.

A fájó izomzat betegségkor szokott előjönni, mivel a kórokozók, vagy tudomisén mik pontosan, de az izomzatba bújnak, és ezért fáj.

Betegségekkor például a szem forgatása nagyobb szögben is előidézheti ezt a fájdalmat.

2010. okt. 16. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyorsan átment rajtad egy vírus és legyőzted, velem is volt ilyen, sőt pont itt a gyk-en én is megkérdeztem, hogy járt-e így más is. Járt.
2010. okt. 16. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezen a héten kedden, azt hittem belepusztulok a fájdalomba, kezem lábam, hátam, derekam iszonyúan fájt. Nem néztem a lázam, de úgy éreztem talán az is lehetett. Most sem érzem magamat tökéletesen egészségesnek,de nincs az a nagy fájdalmam. Ilyenor a vírusok jönnek-mennek, ki ilyet, ki olyat kap el. Például a városunkban két héttel ezelőtt, hányás, hasmenéses járvány volt.
2010. okt. 16. 22:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, remélem tényleg csak valami járvány lehetett.. a magnéziumhiány sem kizárt mert magne b6-ot szedtem egy darabig és kb 2 hete nem szedem már-most majd újra veszek. remélem azért kivizsgálásra sem lesz szükségem.
2010. okt. 17. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!