Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Trombozis a lábban?

Trombozis a lábban?

Figyelt kérdés

Vélhetőleg februárban egy sérülés utan volt egy mélyvénás trombózisom.

Többször ellenoriztettem már,de eddig minden ultrahang negativ.

Kozben kiderült,hogy Leiden heterozigota vagyok,ami növeli a trombózis vszinuseget.

1.5 hete ujra megfajdult a lábam,elmentem megnezettetni ultrahangon ( hétfőn), ami negativ lett.

Ma észrevettem,hogy a vadlimat melegnek érzem,meleg mintha atfutott volna rajta. Előjön, abbamarad.

Kézzel tapintva nem érezhető a melegség.

Elképzelhető hogy mégis trombozisom van, vagy már csak bebeszelem magamnak?

34/F

2023. okt. 19. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztosan nincsen, mert ha az lenne, akkor nem múlna el, csak fokozódna és egy idő múlva nagyon fáj, ha nincs kezelve. A Leiden mutáció az csak a valószínűséget adja meg, nem számít most jelenleg. Ha van ilyen panasz, akkor jól teszed, ellenőrizteted, de ha negatív akkor oké.
2023. okt. 19. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Már valszeg halott lennél akkor.
2023. okt. 19. 19:30
 3/6 PMC Wagner ***** válasza:
A mélyvénás trombózis elég durva fájdalommal és olyan brutális lábdagadással hogy még laikus szemmel sem lenne kérdés hogy krva nagy gáz van
2023. okt. 19. 21:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Kiderült: trombozis a vadliban.

Korhaz.

2023. okt. 19. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, várjál, bocsi én kicsit félreolvastam amit írtál, azt hittem most volt a negatív ultrahang, de látom, hogy az másfél hete, akkor sajnos ez lehetséges. Sajnálom, de te legalább foglalkozol vele.
2023. okt. 20. 06:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Hétfőn volt negatív UH.

( 4 napja)

Tegnap este meg pozitiv.

2023. okt. 20. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!