Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Náthás lettem, mit tegyek?

Náthás lettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szombat este kezdtem el magamat rosszul érezni, vasárnap reggelre torokfájásra (ami ugyan pár korty folyadék után abbamarad) és orrdugulásra, majd később orrfolyásra keltem. Ebből mára már csak a reggeli torokfájás és az orrfolyás maradt meg. Gyógyszert nem szedek, nem is szeretnék, egyedül orrspray-t használok, mert annyira nem vészes, mégis kellemetlen. Szombatra viszont jó lenne, ha meggyógyulnék, mert programom van. Mit tehetnék?
2023. okt. 17. 23:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és rengeteget tüsszentek, a szám agyonra kiszáradt... :/
2023. okt. 17. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szedj nagyobb mennyiségű C-vitamint, és ne tartózkodj kint a hidegben sokat.
2023. okt. 18. 01:23
 3/3 anonim ***** válasza:
C vitamin semmit nem ér, gyógyszer is felesleges valóban. Sok meleg folyadék, mézes tea ha szereted, és amennyit csak tudsz pihenj (kanapé, pokróc), torkodra lehet Dorothricin bevenni, a tüneteket enyhíti.
2023. okt. 18. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!