Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tudnék tenni nátha ellen?

Mit tudnék tenni nátha ellen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég csúnyán megvagyok fázva, az orrom alig bírom kifújni, hiába használok orrcseppet, nem segít már. Ma kaptam egy gyógyszertárban előállítottat, orvos írta fel. Lekellett hajoljak, kérdezte fáj e valahol, mondtam nem. Azóta pedig pár órája már ha lehajolok enyhén fáj a két szemöldököm közt. Gondolom homloküreg gyulladás, holnap visszamegyek orvoshoz. Mit tudnék tenni hogy gyógyuljak? Nagyon félek, hogy komolyabb bajom lesz( durván hipochonder vagyok, pszihológus által megerősítve sajnos..). Előre is köszönöm!
2023. okt. 16. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orvos másképp nem javasolja, tengervizes orrspray, orrfújás, forró tea, citromos illóolajos párologtatás.
2023. okt. 16. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Forro tea, orrspray.. a homlokod nem csak attol fajhat szoval ne parazz be azonnal.
2023. okt. 16. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
A nátha miatt is fájhat, használj tengervizes, sós orrsprayt, az kihozza a váladékot.
2023. okt. 17. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Erős placebo bevétele reggeli, meg vacsora után.
2023. okt. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!