Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tudok tenni ordugulás ellen?

Mit tudok tenni ordugulás ellen?

Figyelt kérdés

Nagyon könnyen rá tudok szokni az orrsprayre, ezért nem szeretném annyi használni, viszont utálom ha nem kapok levegőt.

Tudok mondani rá valamit?

2020. aug. 16. 11:46
 1/9 A kérdező kommentje:
orrdugulás* bocsi
2020. aug. 16. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj ki sós orrcseppet.
2020. aug. 16. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha eldugul az orrod próbáld meg kigőzölni,az segíthet rajta. Úgy kell hogy vizet forralsz (rakhatsz bele kamillát is,jót tesz),hagyod egy kicsit hülni (de azért párolgóan meleg legyen még) leteszed az asztalra és egy törölközővel lefedve a fejed fölé hajolsz. Nyugodtan,lassan vedd a levegőt (orron be,szájon ki).
2020. aug. 16. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A 3. hozzászóló vagyok,még ezt akartam linkelni:

[link]

2020. aug. 16. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Háziorvos tud felírni Mometason Sandoz orrspray-t. Én azt használtam orrspray függőségre, először csak úgy, hogy befújtam a gyógyszeres spray-t és fújtam mellé az addig használt Otrivint. Aztán kb egy hét múlva már éreztem hogy nem kell az Otrivin, és így tudtam le állni vele, de még plusz 1 hétig fújtam a Mometasont.

Kérdezz rá a háziorvosnál, nekem segített.

2020. aug. 16. 12:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!:)
2020. aug. 16. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A 3. hozzászóláson vajon mit kellett lepontozni? 🤔😂Néha nem értem az embereket.
2020. aug. 16. 13:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Én sem értem...viszont tőlem mindenkinek ment a zöld!:3
2020. aug. 16. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem sós víz segített, csipet sót tettem 1 dl felforralt és lehűtött vízbe, jól elkevertem, majd felszippantottam felváltva az orrlyukakba.
2020. aug. 17. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!