Refluxtol hányinger meg étvágytalanság?Illetve sokszor belső remegés is társul hozzá,amit nem tudok hova tenni.Van,hogy több napig elhúzódik ez az egész folyamat,más is tapasztal ilyet?
Figyelt kérdés
Ha előjön a refluxom,nekem nem az átlagos tüneteim vannak hanem inkább hányinger,émelygés,étvágytalanság,viszont van,hogy elég sokáig kitart(1-2nap) aztán egyszer csak elkezdek éhes lenni..Más is tapasztalja ezeket a tüneteket? Orvos mondta,hogy ez szerinte reflux de nekem annyira nem átlagos tüneteim vannak,hogy nem tudom már mit gondoljak.2023. okt. 15. 11:48
1/1 anonim válasza:
Ludeàt írass fel. Csodaszer komolyan mondom, minden gyomorsavval kapcsolatos problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!