Szinte minden nap napi egyszer félrenyelek. Mitől lehet ez?
Az elmúlt hetekben szinte minden nap egyszer félrenyelek. Vagy az innivalót, vagy az ételt, vagy a nyálamat. Illetve többször is előfordul, hogy majdnem félrenyelem, de még "időben meg tudom akadályozni".
Valakinél azt hallottam ennek lehet köze a terhességi cukorhoz is, és én terhes is vagyok és terhességi cukrom is van, de refluxom nincsen...
Egyik nap a nőgyógyásznál ülve a váróban félrenyeltem, tegnap vásárlás közben, mikor beszélni akartam...
Nyáron volt egy 5 hétig tartó bakteriális garatgyulladásom, ami azért is múlt el ennyire nehezen, mert a szedhető antibiotikumtól mellékhatások jelentkeztek, a terhesen is szedhető gyógynövényes teával meg hosszabb ideig tartott mire teljesen elmúlt... de ott köhögtem, nem nyeltem félre, és nem is egyből utána kezdődtek ezek a problémák, szóval lehet semmi köze hozzá.
Viszont az elmúlt hetekben szinte nincs is olyan nap, hogy ne nyelnék/ne nyelnék majdnem félre.
Mikor próbáltam a neten kutakodni, ott leginkább nyelési nehézségekről írtak, de nekem az nincs... ezen a napi max 1 félrenyelésen kívül semmi bajom, nem nyelek nehezebben.
Nem tudom, mitől lehet ez. Volt már valakivel hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!