Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szinte minden nap napi egyszer...

Szinte minden nap napi egyszer félrenyelek. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben szinte minden nap egyszer félrenyelek. Vagy az innivalót, vagy az ételt, vagy a nyálamat. Illetve többször is előfordul, hogy majdnem félrenyelem, de még "időben meg tudom akadályozni".

Valakinél azt hallottam ennek lehet köze a terhességi cukorhoz is, és én terhes is vagyok és terhességi cukrom is van, de refluxom nincsen...

Egyik nap a nőgyógyásznál ülve a váróban félrenyeltem, tegnap vásárlás közben, mikor beszélni akartam...

Nyáron volt egy 5 hétig tartó bakteriális garatgyulladásom, ami azért is múlt el ennyire nehezen, mert a szedhető antibiotikumtól mellékhatások jelentkeztek, a terhesen is szedhető gyógynövényes teával meg hosszabb ideig tartott mire teljesen elmúlt... de ott köhögtem, nem nyeltem félre, és nem is egyből utána kezdődtek ezek a problémák, szóval lehet semmi köze hozzá.

Viszont az elmúlt hetekben szinte nincs is olyan nap, hogy ne nyelnék/ne nyelnék majdnem félre.

Mikor próbáltam a neten kutakodni, ott leginkább nyelési nehézségekről írtak, de nekem az nincs... ezen a napi max 1 félrenyelésen kívül semmi bajom, nem nyelek nehezebben.

Nem tudom, mitől lehet ez. Volt már valakivel hasonló?

2023. okt. 12. 11:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Hm. Gondolom lehet gégészeti oka, de neurológiai is.
2023. okt. 12. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!