Miért "akad meg" néha a torkomban a levegő és büfögök mostanában?
Figyelt kérdés
Pár napja tűnt fel, hogy mikor büfögnöm kell akkor néha nehezen veszek levegőt, vagy mintha megakadna a levegő és ilyenkor lenyelem úgymond a levegőt és akkor jobb már meg ekkor sokat büfögök pedig nem szoktam sokat enni. Meg mostanában többször büfögök, pedig korábban nem volt ilyen. Tegnap is lehet azért hánytam, mert előtte ettem csipszet és utána furán éreztem a torkomat, mintha nem akart volna lemenni a falat aztán sokat büfögtem és futottam a WC-re az hánytam vagy negyed órán át, vagy este ettem pörköltet és amiatt bár nem szoktam elrontani a gyomrom. Most is előbb ittam azt félre nyeltem és az orromon éreztem a szénsavat. Mitől van ez nekem mostanában? Nem érzem, hogy megfáztam volna, nem tüsszögök,vagy folyik az orrom semmi egyéb. Tényleg néha mintha megakadna a levegő a torkomban és ilyenkor muszáj lenyelnem valahogy a levegőt és akkor már jobb. Hova forduljak ezzel, vagy érdemes egyáltalán megnézetni? Elmúlna magától? 23L2021. febr. 8. 04:40
1/2 anonim válasza:
Esetleg nincs refluxod?
Lehet,hogy meg vannak nagyobbodva a manduláid vagy az uvulád.De lehet,hogy csak stressz okozza.
De jobb lenne megnézetni a torkod a fül orr gégészeten.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy levegőt nyelsz ilyenkor. Az elég fájdalmas.Akkor van, ha sietve eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!