Szerintetek ez miért lehet?
Sziasztok! 17 éves vagyok és 2 hónapja fáj a derekam. Előtte egyszer volt ilyen problémám(kapáláskor meghúztam), viszont akkor a fájdalom sokkal enyhébb volt és 3 héten belül kb. el is múlt. Már készült MR a lumbális gerincemről, viszont az csak egy minimális kiboltosulást mutatott L4-L5 között. A reumatológusom szerint az nem okozhatja a fájdalmat. Ezután jött az hogy akkor az si izülettel van probléma, hiszen a fájdalom a jobb oldalon van főleg. Csináltattunk Si röntgent, ami teljesen negatív lett. Már nem tudom mi okozhatja a fájfalmat... kiterjed a jobb fenekemre is és sétálás, állás után ha lehajolok fáj vagyis inkább feszül, majd ha ülésből felkelve hajolok le akkor nem feszül. Most tanulok autót vezetni és az kegyetlen... nem is tudok már csak 1 órákat vezetni. Az eljén jelentősen rosszabb volt, akkor még séta közben is szúrt meg volt hogy nem tudtam aludni. Mostmár csak 1x néha felkelek. Viszont semmi sportot nem tudok csinálni mint azelőtt. Csinálok nyújtásokat, meg erősítő gyakorlatokat is. Szerencsére én alapból elég hajlékony vagyok, rendszeresen sportoltam.Előtte röplabdáztam és 2 naponta futottam 10 km-et. Nem tudom mi okozhatta ezt az egészet.. Nagyon ijesztő, az agyam máson sem jár csak azon, hogy mi van ha nem múlik el, mit kellene csináljak hogy elmúljon, mi lehet az oka stb.
Volt valakinek hasonló?
Nekem szülés után, amikor túllazult a derekam .
Keress rá az aktív ülésre, meg az isiász borogatásra a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!