Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A sok vizeléstől fájhat a...

A sok vizeléstől fájhat a húgycsövem?

Figyelt kérdés
Sajnos az utóbbi időben elég sok és tartós stressz ért, és ha stresszben vagyok, nagyon-nagyon sokat járok pisilni. (De csak ebben az esetben, ha nyugodt vagyok akkor nem.) Ez az utóbbi 2 napban is így volt. Ma azt vettem észre, hohy fáj a húgycsövem. Lehet hogy a sok pisilés miatt?
2023. okt. 1. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha régen is sokat jártál vizelni, de nem éreztél fájdalmat, most meg igen, ez inkább gyulladás, fertőzés oka is lehet. Meg azt sem tartom kizártnak hogy már van hugyköved is ami annyira minimális méretű mint kb egy homokszem, nem érzed hogy van, kiürül belőled viszont esélyes hogy belül felsértette és annak a hatását érzed most. Én azért elmennék orvoshoz ha 2-3 nap múlva sem lesz jobb.
2023. okt. 1. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Ahogy írzam CSAK akkor járok ilyen sokat pisilni, ha stresszes vagyok. Oda is irtam ezt.
2023. okt. 1. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. A gyakori vizeles es a hugycso fajdalma is ugyanannak a tunetei. Nagy valoszinuseggel hugyuti fertozesnek.
2023. okt. 1. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
3-as, ezt rosszul tudod. Stressztünet is lehet a gyakori vizelés, velem is ez van, ha ideges vagyok. Ugyanakkor a stressztől gyengül az immunrendszer, úgyhogy nem kizárt, hogy vmi fertőzést is összeszedtél, a sok pisilés önmagában nem indukál húgycsőfájdalmat. Menj el vizeletvizsgálatra és/vagy nőgyógyászhoz.
2023. okt. 1. 19:11
 5/6 A kérdező kommentje:
A sok törléstől nem lehet ez a fájdalom? (Nő vagyok.)
2023. okt. 1. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Igyal sok vizet, hogy ha mar stressztol sokat mesz pisilni, legyen is mit.

Szerintem ez okoz olyan irritaciot, hogy akar a tetejebe johet kis fertozes is.

Ha pl valaki idegalapon krakog, szipof, az is irritalja a nyalkahartyat, es meg vedtelen is lehet az amugy velunk elo korokozoval szemben.

2023. okt. 4. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!