Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy lehet ebből kigyógyulni?...

Hogy lehet ebből kigyógyulni? (Nátha jelleg)

Figyelt kérdés
Már 12 napja meg vagyok fázva. Kezdetben hőemelkedésem volt, folyamatosan folyt az orrom és nagyon fájt a torkom. Az orvos kiírt 3 napra, de vissza kellett mennem, mert rosszabbul lettem. Addigra már berekedtem, és hurutosan köhögtem megállás nélkül. Akkor megint kiírt, ezen a héten már mentem iskolába mert nagyon nyögvenyelősen adták az igazolásokat, szerintem több napot nem tudok kierőszakolni belőlük. Ami vicces vagy szomorú, kinek mi, mert egyedül a hőemelkedés múlt el azóta. Folyamatosan köhögök, folyik az orrom, időnként berekedek, fázok, semmi erőm, és van hogy a fülem is bedugul. Nem hogy javulna, csak rosszabbodik, és az egyik tanár is kérdezgette már hogy mi van velem, mert látja, hogy nagyon beteg vagyok. A legrosszabb az, hogy testnevelés órán most vannak a futásos felmérések, és mivel semmi erőm, minden felmérés egy kínszenvedés. Algozone fájdalomcsillapítót és köptetőt szedek, tegnap óta végső elkeredésében anya előásott valami antibiotikumot, és most azt eszem. Már az is eszembe jutott, hogy talán covidos vagyok. Bármilyen tanácsért nagyon hálás vagyok.

2023. szept. 28. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Az antibiotikum jó ötlet mert felülfertőződhetett. Jó lenne nézetned egy covid tesztet, de ezt kapsz patikában is,de inkább orvos által felírta antibiotikum kéne, nem így vaktában szedni. Mert azt végig kell szedni, nem lehet előbb abbahagyni.
2023. szept. 28. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt a kamuvid tesztet hagyd a francba!Átverés.Pihenni kell és méz,tea a megoldás,meg a köhögésre kell a megfelelő bogyó.

Oltott vagy?

2023. szept. 29. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom hogy ez mennyire nyugtató, de én is ugyanígy vagyok, már annyi ideje voltam itthon hogy szerdán már muszáj menjek, de a tüneteim (amik ugyanolyanok mint a tied) nem igazán akarnak enyhülni:( Az osztályomban, illetve az iskolában rengetegen vannak így, szóval gondolom ez valami "csodás" vírus, akár covid.

Amit tudok ajánlani az a cataflam duo rapid, ez sokat tud segíteni, illeteve sok meleg tea fogyasztása mézzel, esetleg citrommal.

Jobbulást! :D

2023. okt. 2. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!