SOS! Náthás vagyok. Hogyan tudnék gyorsan kigyógyulni?
1-2 nap alatt meg kellene gyógyulnom, mert fontos lenne!
A nátha az ellenségem. Mindig vörösre fújom az orrom. Segítsetek!
Vagy legalább a tüneteket enyhíteni.
Sürgős
Hársfatea, méz.
Neocitran, vagy valami italpor.
Sok c vitamin.
Orrspray. Inhalálás mondjuk kamillával.
Ezek az alternatívák.
Köszönöm!
#2-es még nem voltam orvosnál tegnap már érezni lehetett, hogy mára megfázom és ez be is bizonyosodott.
Sehogy! Ez nem kivánságműsor. Ha elmesz orvoshoz úgysem ír fel semmit, mert nincs rá gyógyszer. Így is, úgyis meggyógyulsz 6-7 nap alatt. Ez semmivel sem gyórsítható, max annyit érsz el a trükkökkel, jól bevált hagyományokkal, hogy nem fog tovább tartani ennél.
(Most pedig indul a kioktatás, hogy miért nincs igazam... 3..2..1.)
Nem foglak kioktatni😂
Azt olvastam, hogy a hagymás pirítós sokat segít.
Vélemények?
Amit a #2-es hozzászóló írt, azokkal egyetértek.
Nemrég én is megfáztam (vagy covid volt, nem tudom, nem teszteltem, de a munkatársaim sorra dőltek ki, egyiknek pozitív lett a tesztje), amint tudtam, kamilla teával gőzöltem, mézes teát ittam, piehentem amennyit tudtam. De így is kellett 4-5 nap, mire jól lettem.
Nagyon sok pihenes. Ne csinalj szo szerint semmit. A testednek kell lekuzdeni es azt csak pihenve tudja.
Tuneti kezeles. Napi 3 neo citran, abban van gyulladascsokkento is. Utolsot alvas elott hogy jot aludj. Toeokra torokfertotlenito hogy ne terjedjen rajta semmi.
Rengeteg folyadek. Semmi tul hideg tul forro vagy fuszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!