Pattanások vállon illetve háton? Mitől lehet?
Nyáron valószínűleg a naptól, melegtől lobbant be de még most is van csak nem annyi mint akkor...
Az arcom is ilyen pici pöttyökkel van tele, mensi körül pattanások is vannak és alig akarnak elmúlni. Sima labor nem mutatott semmit. Menjek bőrgyógyászatra ahol több hónap a várakozás és lehet addigra pont lecsillapodik vagy esetleg ajánlanátok valaki magánt akihez előbb lehet menni? Vagy lehet örököltem a glutén/tejérzékenységet?🤔
Bár refluxra is gyanakszom, csak a háziorvos nem hiszi hogy fiatalként lenne 😅 na de valami szerintem nem jó a belső dolgokkal
Refluxtól mióta van ilyen?
Szerintem hormonális oka legvalószínűbb, de a táplálkozás is közrejátszhat.
1. Tapadós ruhák lehetnek , ezzel együtt a sok izzadás
2. Nekem ez volt a probléma , helytelen étrend , már 1 hét rendes egészséges étkezés után is rengeteget javult a helyzet. Viszont ajànlom hogy menj el dietetikushoz ha Nagy a baj , ô tudja mi milyen hatással lesz a hormonjaidra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!