Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám eltüntetni a...

Hogyan tudnám eltüntetni a pattanásokat az arcon és a háton, vállon, mellkason?

Figyelt kérdés

Elég patis a bőröm és fogalmam sincs mit kezdjek vele. Rengeteg kenceficét meg mindent kipróbáltam már de eddig csak részlegesen sikerült eltüntetgetni. Bármit hajlandó vagyok kipróbálni. Ha van valami házi gyógymód az is érdekel. Mindennap le szoktam kenni alapozóval mert nem bírom ki ha nincs lekenve és nem hordok semmilyen pántos vagy kivágott ruhát emiatt (még fürdőruhát sem így usziba sem mehetek), ezenkívül frufrut is azért hordok hogy ne látszon a homlokom és mindig rosszul érzem magam a bőrömben. A szappant és a Clean&Clear termékeket nem bírja az arcomon a bőröm.

Ha bárki tud valamit ami jó akkor örülnék ha megírná!! :)

2011. márc. 17. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Aknesol
2011. márc. 17. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:

most nemsokara jon a napsutes ♥ nekem attol elmulik. nekem is nagyon pattanasos a mellkasom (ket mellem kozott, nem ertem miert, nem ernek ossze, tehat levegozik ugyhogy nem ertem miert, de csak van) meg a hatamon is szokott eleg sok kijonni, de nekem a baba szappantol leszarad eleg szepen, csak pici nyoma marad.

tehat vard a napsutest, szerintem. mast nem tudok ajanlani sajnos, nekem se hasznaltak. max a zineryt.

2011. márc. 17. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen anyukám nekem is monta h majd nyáron napozzak sokat de az azért még nem most lesz. Én még arra gondoltam talán megpróbálom a bőrgyógyászt aztán meglátom hátha tud valamit...
2011. márc. 17. 22:32
 4/5 anonim válasza:
Szerintem menj el mindenképp bőrgyógyászhoz. Nekem kamaszkoromban nagyon problémás volt a bőröm, elmentem bőrdokihoz, aki felírt nekem egy gyógyszert, ami nagyon jó hatással volt a bőrömre, mindenkinek feltűnt mennyire szebb lett az arcom. Szóval ne halasztgasd, keresd fel a bőrdokit!:)
2011. márc. 17. 23:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt fogom tenni :)
2011. márc. 22. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!