Szorongás okozta erős szívdobogás mennyi idő alatt múlik el?
Tegnap bementem a sürgősségire heves szívdobogással és mellkasi fájdalommal. 3-4 napja kezdődött ez a szívdobogás, amit konkrétan a torkomban érzek.
Ezt megelőzi, hogy görcsösen szorongtam az elmúlt 1 hónapban..
A nagy vérképem tökéletes lett, az ekg semmit nem mutatott, valamint a mellkas rötgenen sem volt elváltozás.
Volt, aki tapasztalt már ilyet? Valószínűleg a szorongás okozza? De normális, ha lassan már 1 hete tart?
Én laza 5 hónapja vagyok így… a kiváltó okkal tisztában voltam/vagyok.
3x voltam kardiológusnál :
Szív UH, terheléses EKG, 24h EKG
Mindenhol negatív.
Sajnos annyira megviselt ez a pár hónap, hogy a kiváltó ok már a halvány emlékeim között sincs, inkább elkezdtem az egészségem miatt szorongani…Borzasztó
Rengeteg szív és érremdszeri tünetet okozhat az is, ha nemes egyszerűséggel nem iszol elég vízet, 2éven át jártam kardiológustóp kardiológusig ilyen tünetekkel, mindenki a szresszre fogta, ha azt mereszeltem mondani, hogy én aztán nem stresszelek, közölték, hogy rejtett okokból stresszelek és nem is tudok róla…
Egy öreg dokihoz jutottam akit sokan ajánlottak, megnézte a leleteimet, aztán az volt a kérdese, az első kérdése, mennyi vízet iszik fiatalember?
Mondtam, hogy kb 1 üveg ásványvízet…
Erre ő azt mondta, hogy minden 20kg-omra jusson 0.7liter minden egyes nap, tehát én 100kg voltam, így 3.5liter…
Rohadtul sokalltam, de azt mondta, igyam csak meg, és ha 2hét mulva is fenállnak a tüneteim, menjek vissza…
Ez 3éve volt, azóta sincs semmi tünetem, csak akkor ha valamiért elkezdek elfelejteni inni rendesen… de olyankor kicsit jobban odafigyelek és már el is múlik…
De a dühítő az egészben, hogy előtte 5kardiológusnál voltam, és egyiknek sem eszébe sem jutott ez a víz téma… pedig olyan bagatel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!