Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ismét beoltatnád magad?

Ismét beoltatnád magad?

Figyelt kérdés

2023. szept. 14. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Ismét nem.
2023. szept. 15. 14:18
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Pfizerrel oltottak, semmi bajom, de túl sok negatív dolog derült ki róla ahhoz, hogy mégegyszer beadasam, eredetileg se akartam beadatni, de nyagattak vele rendesen.:)
2023. szept. 16. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Biztosan nem.

Elsőre is nagy hiba volt, hogy engedtem a pofátlan zsarolásnak, hogy korlátozzák a jogaimat, ha nem oltatom be magam.

2023. szept. 16. 23:31
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Elsore sem, nulladikra sem es -1-re sem oltattam be magam. Maguk ezek a vakcinak - hogy csak 2 teszt fazison mar kijelentik, hogy "totally safe" mar itt mondtam nem.

Tesom beoltatta magat mindegyik alkalommal amikor parancsoltak, mert munkahely kovetelte, tomegkozlekedes kovetelte, legtobb ember lenezte volna mert ok is beoltattak magukat o meg nem az meg mar milyen, szerinte. Szoval beoltatta magat tobbszor is. 1 ev mulva leukemia. AstraZenecarol is par honap alatt kiderult verrog problema. Ez "totally safe", valoban. Most meg es kozben is, nem egy esetrol lehetett hallani szivproblemakrol, kinai vakcina hatastalan, meg ilyenek. Na most ilyenek tudataban ma mar nagyon retardaltnak kell lenni, hogy beoltassa valaki magat. Orvossal beszelve azt mondta "valoban most jonnek ki az akkor lehetseges mellekhatasok, de valamit kellett tenni". Igen, talan vegigmenni rajta, ahogy en is, paran meghalnak ahogy influenzaban. Ez jo nagy business volt az astrazeneca meg oroszoknak meg kinanak azert. Sot foleg kinanak mert ok gyartottak eloszor. Nem csak magyarok vettek.

2023. szept. 17. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Hétvégi házamnál az utcában 2 év alatt kihalt az összes tulaj, idősebbek.
2023. szept. 17. 10:49
 16/17 A kérdező kommentje:

14,azért sokan kivártak a pfizerre,az volt a menő.

[link]

2023. szept. 17. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16: akinek a tömeg mondja meg, hogy ki ő.

A kritikus gondolkodás, a kérdés feltevés képessége evolúciós lépcső. Csak most az evolúciós kihívást a fajon belül képzi egy csoport egy másik csoportnak. A végén marad, aki nemcsak vegetatív és testi funkciókra, rutinsorokra képes használni az eszét, hanem kihívások esetén is.

2023. szept. 17. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!