Hogyan lehet leküzdeni az utazási betegséget?
Már kiskorom óta rosszul vagyok az utazás alatt.
Mivel 5évig jártam busszal reggel 1 és délután 1 órát ezért a buszt már nagyjából el tudom viselni, azonban ha fáj a fejem, vagy ha kis kihagyás (pl tavaszi szünet) után szállok fel a buszra, úgy is rám jön néha rosszullét. Kocsiban viszont sokkal jobban és gyakrabban fordul elő.
Nem szoktam hányni, csak ez a rosszullét fog el. Azt mondták majd idővel kinövöm, de nem így lett.
Csak így kicsit nehéz a jogosítvány megszerzése hogy rosszul leszek miközben vezetek mondjuk. (még nem próbáltam csak belegondoltam)
Jogosítvány teljesen más, mint egy busz vagy vonat. Nem az utazástól félsz szerintem, hanem hogy be vagy oda sok emberrel zárva, nem szállhatsz le stb stb.
Vezetni egyedül vezetsz majd :)
Legyőzni? Sehogy. Nem kell azt csinálni ahol rosszul vagy.
1/2 ez nem félelem, ez a rázkódás és az egyéb körülmények (körforgalomnál a hirtelen fordulás) okozta hányinger érzés (de ilyen az is ha háttal ülök)
szóval nem, a jogosítvány egyáltalán nem más, mert hogyan menjek el vezetni ha hányingerem lesz közben, esetleg hánynom is kell
vonaton semmi bajom nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!