Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A limfóma mennyi idő alatt...

A limfóma mennyi idő alatt alakul ki?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok és jelenleg az egyik legnagyobb félelmem a limfóma. Amit tudni kell, hogy év elején voltam egy nyaki ultrahangon, ahol a nyirokcsomóimat, illetve a pajzsmirigyemet nézte meg radiológus, nem volt eltérés. Kb 1 hónapja volt egy kisebb vérvételem, ahol szinten a limfocitaszám, monocita stb. rendben volt. Hogyan mutatható ki ha valaki limfómás?
2023. szept. 10. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Mi a pöcsömért gondolkodik ezen egy egészséges 24 éves...Inkább a már meglévő mentális problémádat kezeltesd, mert abból nagyobb bajod lesz, ha folyton a semmin stresszeled magad.
2023. szept. 10. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt nem alakult ki. Évente javallott vérvételre menni alapból mindenkinek, egy év alatt látszanak tehát a változások. Limfómához is kell azért idő, több mint egy hónap. Évente javallottak ezek a vizsgálatok, az elváltozások egy év alatt kezdenek kialakulni
2023. szept. 10. 23:16
 3/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
76%
Nem tudom most mi ez a nagy limfóma őrület a fiatalok körében. Volt ultrahang, volt vérkép 1 hónapja, negatív minden, akkor mégis mi az ami meg tudna nyugtatni?
2023. szept. 11. 07:26
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
még ha indokolatlan emelkedett limfocitaszámod lenne évek óta akkor érteném a kérdést de így ennek semmi értelme. Egyértelműen negatívak a leletek mi a fsz bajod van hogy beteg akarsz lenni?
2023. szept. 12. 02:12
 5/7 A kérdező kommentje:
fájnak a nyirokcsomóim mellette iszonyatos fáradtság meg szédelgés van rajtam napok óta
2023. szept. 13. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A limfóma nem fáj végképp
2023. szept. 13. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne kisebb vérvételre menj hanem nagylaborra. Cukortól kezdve minden legyen benne, vérnyomást meg otthon is megnézheted ha van mérő, attól is lehet szédelegni. Valami gyulladásnak tűnik inkább,lehet egy fogászati góc de leginkább ott ahol az adott nyirokcsomók fájnak, ahhoz legközelebbi szervek, terület van begyulladva,fertőződve.
2023. szept. 14. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!