Az milyen betegség, hogy az ember lát valamit a televízióban,laptop egyéb eszközön pl:wc és attól fél hogy az nehogy hozzáérjen, vagy hozzáérhet!?
Figyelt kérdés
De például példának okáért félek, hogy a klumpámhoz vagy a felmosóhoz egyebekhez hozzáérek és kapok valamilyen betegséget bacilust, vírusfertőzést.
Mindig van ilyen kényszeres kézmosásom emiatt
Olyan ez mint aki meg bolondult megőrült egy emberke!?
2023. aug. 26. 22:48
1/8 A kérdező kommentje:
Meghogy nehogy hozzám érjenek vagy én a másik kezéhez!!!
Elég régen régóta van ez én velem
Meg köpkődök attól félve, hogy valamilyen vegyi anyag vegyszer a számba került vagyis belement!!!
2023. aug. 26. 23:08
3/8 anonim válasza:
nem tudom, de elég súlyosnak hangzik, keress fel egy szakembert
4/8 anonim válasza:
Van olyan, akinél annyira súlyos, hogy pl ha elesik is inkább jobban összetöri magát mint, hogy összeszennyezze a kezét.
5/8 anonim válasza:
Szia! Ez egy Fóbia! Szakemberhez kellene fordulnod.
6/8 anonim válasza:
Kenyszerbetegseg, OCD. Kezeles, gyogyszer nelkul nem mulik el.
7/8 A kérdező kommentje:
Basszus
2023. aug. 27. 14:11
8/8 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm a válaszokat mindenjót kívánok önöknek is viszlát
2023. aug. 27. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!