Elutasíthatom a gyomortükrözést?
Figyelt kérdés
2019-ben Szlovákiában megállapítták a gluténérzékenységet.Azóta minden évben jók az eredményeim!Mivel Mo élek,ide jöttem férjhez és itt született a gyermekünk úgy döntöttem akkor szeretnék itt orvoshoz is járni!Ma el is mentem ahol is közölték,hogy újra tükrözés lessz,talán ez még annyira nemis rémit meg hanem,hogy mostantól a dátumig vissza kell terhelnem a glutént és félek,hogy nem fogom bírni 🥺2023. aug. 25. 11:23
11/18 anonim 

válasza:

Kérdező orvosként nem igazán értem a problémád. Nem kötelező belemenned a tükrözésbe, a kollégáknak meg nem kötelező anélkül olyan igazolást kiadni aminek nem kicsi jogi és anyagi következményei lehetnek. Ilyen egyszerű a helyzet.
12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!
Amikor ott ültem és mondták mi várható úgymond lefagytam,mert nem gondoltam volna,hogy valaha sor kerül újra a tükrözésre!persze félek,de ami miatt igazán aggódok az a visszaterhelés és ezért bizonytalanodtam el.Nagyon kedves volt az orvos elmagyarázta,hogy ez kell,de a félelem nagyon nagy úr!
Természetesen tudom,ha nem megyek el akkor ne is akarjak igazolást ezzel nincs is gond!
2023. aug. 25. 13:30
13/18 anonim 

válasza:

Laktózérzékeny vagyok 4 éve. Vérből mutatták ki, nem kaptam igazolást. Nem megyek el a kilégzéses vizsgálatra az adókedvezményért. Nem ér annyit, hogy 2 hétig migrénnel kombinálva menjen a hasam. Jó is, hogy nem fogadják el a szlovák vizsgálatot. Igazolja egy magyar orvos a mi törvényeink szerint, hogy jogosult vagy az adókedvezményre.
14/18 Ypszilon1980 

válasza:

Kell a gluténérzékenységhez a tükrözés, ha adóvisszatérítést akarsz, ezt nem úszod meg, nálunk ez a szabály.
15/18 A kérdező kommentje:
Én egy szóval se csapkolódtam,hogy itt nem fogadják el,tisztában voltam vele,de gondoltam sima vérvétel lessz mint minden évben!
Ahogy írtam félek a tükrözéstől,de ami nagyon aggaszt a visszaterhelés,hisz aki ebben a cipőben jár tudja,hogy milyen ha olyat eszik!
2023. aug. 25. 14:32
16/18 anonim 

válasza:

Akkor mondj le a 120 ezerről. Nincs 3. megoldás.
17/18 Ypszilon1980 

válasza:

Értem én, de máshogy nem tudod megoldani. Vagy nem kapsz adókedvezményt rá és ennyi.
18/18 anonim 

válasza:

Nekem így nem kellene az adókedvezmény. Nincs az az isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!