Tini korban előfordulhat daganatos betegség?
Figyelt kérdés
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy tini korban előfordulhat rákos betegség?
nagyon hipochonder vagyok és mindig ezeket képzelem be magamnak.
fáj mindkét oldalam és így néha szúr is. ez mit jelenthet? lehet hogy csak azért van mert tegnap voltam strandon és vizes fürdőruhában ültem be a klímás kocsiba?
nagyon kattogok hogy valami komolyabb van és félek hogy valami daganat vagy ilyesmi… kérlek segítsetek mitől lehet.
2023. aug. 24. 23:20
21/22 anonim válasza:
Mondjuk a hererák pont a fiatalokra jellemző, ahogy a limfómák bizonyos fajtái is.
22/22 anonim válasza:
A Tini kór az 10 - 19 éves kór között van. És 18 éve kórtól számít valaki felnőtnek. És igen a daganatos betegség vagy másnéven rákos betegség nincs kórhoz vagy évhez kötve. Unokanővérem fiáról 16 éves korában derült ki hogy rákos. És 20 évesen elhunyt. Mert addigra áttétes lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!