Lehetek HIV-pozitív?
Figyelt kérdés
A partneremmel gumi nélkül szexelünk több, mint 2 hónapja. Azonban a héten kijöttek olyan tüneteim, amik a HIV első tünetei.
Elmegyek majd tesztre is, csak kérdezem, hogy nagy-e rá az esély, hogy az vagyok. (Amióta szexelunk nincs partnere rajtam kívül)
2023. aug. 24. 11:28
1/5 anonim 

válasza:

Lehetsz az, de, hogy mekkora rá az esély az sok mindentöl függ. Pl. a párod illetve elözö partnereinek elöélete, a te szexuális elöéleted...
2/5 anonim 

válasza:

#1 kifejtenéd, h mi köze az ő szexuális előéletének ahhoz, h a mostani partnerétől elkapja-e vagy sem? Ha szűz volt, akkor nem kaphatja el, ha meg orgiákra járt, akkor igen?
Kérdező csak a HIV teszt mond biztosat, de igen. Ha a partnered fertőzött, akkor van rá esély, főleg ha nem szed gyógyszert.
3/5 anonim 

válasza:

2-es, mert korántsem biztos, hogy, ha most vannak tünetei és tényleg HIV fertőzött akkor azt a jelenlegi párjától kapta el, hacsak nem volt valóban szűz a kérdező (ezt ugye nem írta), vagy védekezett óvszerrel az előző kapcsolataiban mindig.
4/5 A kérdező kommentje:
A Tunetek 2-6 héten belül jelentkeznek, elvileg. Előtte csak olyannal voltam, aki tesztelte magát, negatív eredménnyel.
2023. aug. 24. 12:49
5/5 anonim 

válasza:

A HIV-nek milyen tünetei vannak? Nem úgy van, h a HIV pozitív az még semmit sem jelent, hanem akkor van baj, ha kialakul az AIDS? Amúgy tudtommal a HIV fertőzést már tökéletesen kordában lehet tartani gyógyszerekkel. A fertőzés kockázata is gyakorlatilag 0, ha valaki rendesen szedi, amit kell. Ez már nem a 80-as évek, h mindenki meghal, aki elkapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!