Lehetséges hogy a sok pszichés probléma miatt kezdi feladni a szolgálatot konkrétan az agyam és a szivem és azért vannak ilyen fájdalmaim? Vagy ez csak testi eredetű?
Egyik nap a szivem tájékán érzem hogy gondok vannak, aztán a fejem szakad szét.
Most már annyira fáj a fejem hogy nem tudok vele mit kezdeni
Főleg a fejtetőn érzem, nagyon erős nyomást és olyan mintha 100 kilós lenne az egész, nehéz felemelnem az egész fejem
Arra gondoltam hogy a sok aggódás, rossz gondolat miatt már nem tud működni az agyam és daganatom lesz és azt érzem.
Jelenleg nagyon rossz állapotban vagyok, régóta csak fekszem itthon, alig eszem mert nincs rá pénzem és napi 12 óra a képernyőidőm…
Mozogni alig tudok, már ott tartok ha azt nézem a telómon hogy valaki koncertet ad, csak a latvanyba is elfáradok.
Ez okozhat ilyen érzést a fejemben és fájdalmat?
Erre jó a fejfájás csillapító?
Orvoshoz nem tudok menni.
A szivemmel is gondok vannak, sokszor 100 felett van a pulzusom, ott is nyomást érzek, eleve volt szívporblema a családban.
Ezek lehetnek mint a pszichés problémáktól?
De mégis mit tegyek?
Orvosokra nincs pénzem
Amíg nem leszek jobban addig a munka kizárt, tudom hogy ilyenkor mindeki el szokta küldeni az embereket kapálni, de 45 kilosan mit tehetnek, mikor ki sem tudok kelni az ágyból?
Meg itt válaszolni is megerőltető
Tuleltem már 10000 melyhullamot, de ami 2 napja tart az egyik legrosszabb
Kabe nem is ebben a világban elek már olyan szinten szokott ingadozni a hangulatom….
Értem, hogy a fejed a legzavaróbb, de ez azért van, mert teljesen bele vagy süppedve a kínzó gondolataidba, ami nem normális állapot, mondhatnám életellenes. A test úgy reagál, ahogy a gondolatok és az érzések diktálják. Jeleket küld, melyekre oda kellene figyelni.
Hogy mit tehetsz?
Legelső körben eldöntöd, mit szeretnél. Élni vagy meghalni. Ha mimden kétséget kizáróan élni szeretnél, a tested azonnal ennek megfelelő energiát kap, ami elég ahhoz, hogy legalább egy fél órára talpon tudsz maradni, és mondjuk megtisztálkodsz. Tudod, mondják, hogy a tisztaság, fél egészség. Aztán pihensz egy kicsit és eszel valamit. Feltételezem, hogy együtt élsz a szüleiddel, csak nem hagynak téged éhenhalni, van otthon valami élelem. Aztán következő lépésben drasztikusan le kellene csökkentened a képernyőidődet, és a fennmaradó időt arra fordítani, hogy megerősíted a fejedben az élni akaró gondolatokat.
Testmozgás is jótékonyan befolyásolja a lelket és az elmét. Nem kell rögtön fél maratont futni, pusztán nyitott ablaknál néhány légzőgyakorlatot végezni. Karemelés, mikor beszívod a levegőt, kar leengedése mikor kifújod, 8-10-szer ismételve.
Egyszerű, de nagyon hatásos tevékenységek az induláshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!