Milyen EÜ kockázata van napi 8-10 órát dekkolni egy irodában végig jóval 30 fok felett (benn az épületben van ennyi)?
Már reggel 30ra megyünk be és ez felszökik 35-38 fokra. és itt ülünk benn napi 8-10 órát. és nem 1 napot most pl egész hetet, de a jövő hét is hasonló lesz...
Milyen hatása lesz ennek EÜ?
Ugye a vicc: ilyen hőmérsékletben ÁLLATOT tartani nem lehetne... pl. egy tehenészetet megbüntettek, mert a tehenek benn dög melegben álltak napi X órát a fejésre várva.
Na tessék. Állatot tehenet így tartani nem lehet, embert IGEN.
Dolgozni se lehet így. Tuti van erre hivatalos irányelv, h irodában max hány fok lehet és az tuti nem 38.
Hívd ki a munkavédelmet névtelenül.
"Dolgozni se lehet így. Tuti van erre hivatalos irányelv, h irodában max hány fok lehet és az tuti nem 38."
Hogyne lenne.MAx 24. MAX!!
És ki a lótöknek jelezzem? A "munkavédelem" immáron a kormányhivatalk berkeiben működik és ÉPP egy másik kormányhivatalnál folyik ez...szerinted jelezzem az egyik kormányhivatalnál a másik kormányhivatalt?
na meg a másik 21 nap mire elkezdik kivizsgálni.... na most 21 nap múlva ez az egész ad acta....
"elezni kell a problémát."
ezen túlvagyunk. Megmondták nincs pénz légkondira. téma zárva. a részükről.
"A férjem 40 fokban végez a napon fizikai munkát."
Ja értem. Szóval ha neki szar legyen másnak is szar, sőt hogy jövök én ahhoz hogy szóvá teszem, amikor az egybites józsimelósnak ezerszer rosszabb éső legalább dóóógozik nem csak egy irodában lóbálja a semmit.
világos.
"Remélem tag vagy!"
Nem vagyok de ha az lennék, akkor se lenne semmi. nemrég szakszerves tisztségviselőt rúgtak ki: még saját magát se tudta megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!