Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A náthát miért nevezték el...

A náthát miért nevezték el covidnak?

Figyelt kérdés
Mintha valami új dolog lenne.
2023. aug. 22. 19:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15%
Még mindig a covid?! Hallottál már az ENSZ Agenda 2030-ról/új világrendről? Global Pandemic Treaty megvan? Na, a következő mesterséges pandémiát már te is komolyabban fogod venni...
2023. aug. 22. 21:05
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
A szupertitkos terv, ami csak 2 kattintással leleplezhető az eltitkolt YouTube videók segítségével.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 22. 21:11
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
#12 Nem titkos. Keress rá, ott a Google. Minden kormány, de még a kisebb települések oldalán is megtalálható. Publikációk vannak többekközt a CBDC bevezetéséről stb. Kongresszusok, konferenciák, Matolcsy is tartott már előadást. Magyar és külföldi média is okádja már az ezzel kapcsolatos dolgokat. Végülis 3 éve megy tök pubikusan, elég szomorú, hogy egyeseknek halvány lila fogalmuk sincs róla...
2023. aug. 22. 21:26
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem baj, majd jönnek a 8 osztályt végzett, fogatlan Facebook és Gyakori víruskutató és biológus professzorok és megoldják. Hiszen azért tanultak 8 évig.🤣🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 22. 21:42
 15/21 anonim ***** válasza:
20%

#14 Csinálhatsz belőle viccet, de attól még nem lesz vicces! Ugyanúgy a te életedet is 100%-osan befolyásoló dolgok ezek. Illene tájékozódnod.

[link]

[link]

[link]

2023. aug. 22. 23:13
 16/21 anonim ***** válasza:
41%
#8 hatos vagyok :)) mit gondolsz nekunk miert nem lett tole bajunk? mert amikor elkaptuk se fostuk ossze magunkat? egyebkent anyukamnak van egy gyogyithatatlan betegsege, es tobb orvos is kulonosen ajanlottak neki az oltasokat, mert hogy neki biztos gyengebb az immunrendszere, erre fellangolt a betegsege miutan beoltatta magat a masodikkal (egyebkent csak azert oltatta be magat, mert a munkahelye kotelezove tette) fellangolt a betegsege, muteni kellett.
2023. aug. 22. 23:14
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
Én 2 kínai oltás után is nagyon rosszul voltam és teljesen más volt mint egy nátha
2023. aug. 23. 08:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Na én meg nem voltam beteg 5 éve! Pedig sem az értelmetlen maszkot nem hordtam, és ugyanúgy mentem mindenhova, tömegbe is! A veszedelmes, halálos betegség mégis elkerült...
2023. aug. 23. 08:37
 19/21 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom, egy náthába nem halnak bele alapvetően kvázi egészséges emberek :D, de legyen neked igazad.
2023. aug. 23. 11:48
 20/21 A kérdező kommentje:
19-es te miről beszélsz? Milyen egészséges emberek? Elhízott, 90 éves, cukorbeteg, stb. ezer féle betegséggel küzdő emberek haltak meg, akik amúgy is meghaltak volna, ha bármi mást kaptak volna el akkor is. Akinek ilyen rossz az állapota, az simán belehal akár egy ételmérgezésbe is.
2023. aug. 23. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!