A náthát miért nevezték el covidnak?

Mert nem ugyanaz.
Az influenzához közelebb áll amúgy tüneti szinten, mint a náthához.

4es vagyok, hozzatennem hogy apukam nemetorszagba dolgozik es akkoriban meg a tesom is ott dolgozott. a testverem ott kint “elkapta a covidot” ugye pozitiv lett es ot is es apukamat is hazakuldtek mert ugye egy haztartasbol szarmaztak. na a vicc az egeszben hogy egyikuknek sem volt semmi baja de szoszerint semmi, ugyhogy meg azt se mondhattuk hogy a nathara fogtak ra a covidot. aztan ugye en nem mehettem suliba anyukam dolgozni, tehat 2 hetig ossze voltunk zarva 2 covidossal. minket is teszteltek, negativak lettunk mindketten. aztan a 2 het letelt, megint teszelni kellett oket, vagyis mostmar anyukammal egyutt oket engem valamiert nem. apukam pozitiv, ment utana tesom negativ, ment anyukam pozitiv. mi a vicces ebbe? 1 pozitiv, 1 negativ, 1 pozitiv, es gondolom ez igy ment vegig. aztan emiatt mar mind a negyunket kellett tesztelni, mert apukam tesztjere kitalaltak, hogy brit mutans virus…. XD hozzatennem meg mindig semmi baja senkinek… na igen meg aznap amikor megjott a mutans virusos teszt eredmenye el kellett menni arra a szajba turkalos tesztre menni mert a mutans virusos ugye olyan volt hogy az ujjbegybol vert vettek le. szoval igen elmentunk szajba turkalos tesztre xd mind a negyen negativak lettunk….
bocsanat a pocsek megfogalmazasert :D

Na, megint egy YouTube és Facebook-virológus professzor.😅
Bírom az ilyeneket: az általános iskolai tananyag is gondot okozott, de a mikrobi, biokémia, molekuláris biológia simán megy nekik, mindenféle előképzettség nélkül. Csak tudnám eddig hol bújkáltak....🤣🤣🤣

Kedves hatos. Nekem volt egy ismerősöm, totál covidtagadó volt, szerinte is csak nátha stb. Semmilyen betegsége nem volt, 27 évesen kapta el először, a tüdeje nagy százaléka roncsolódott, kb 40kgra fogyott, pedig addig elég keményen edzett. Akkor ne félj, becsicskult, hogy ez azért erősebb volt, mint egy nátha.
Aztán múlt az idő, hallgata a sok olyan okost, mint ti, kezdte megint letojni az egészet. 29 évesen kapta el másodjára és belehalt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!