Lehet hogy torokrákom van?
Figyelt kérdés
21 èves fèrfi vagyok, 4 ève dohanyzok. Az elmult fel evben elkezdett fajni a bal fulem, ami hullamokban jon. Vannak napok amikor nem faj. 2 hete voltam egy ful orr gegesznel, aki megnezte a fulem torkom. Azt mondta, hogy a fultisztito miatt faj a fulem, mert tul sokat hasznalom, de egyebkent minden rendben van. adott egy kremet ra. Sajnos a problema azota is tart, es lehet hogy csak pszichesen de mostanaban mintha a nyakam, torkom bal oldala is fajna. Ha rakom lenne, azt valoszinuleg eszre vette-e volna az orvos?Koszonom a valaszokat!2023. aug. 20. 16:11
1/4 anonim válasza:
Nyugi nem vagy rakos
Másodszor pedig ne legyel hipohonder semmi bajod
Harmadszor pedig az orvos ha aztmondta ez a bajod akkor nem kell piszkálni és kell idő mire megjavul
És pszichesen is mindent be lehet képzelni de 21 evesen torokrakos (99%) h nem vagy!
2/4 anonim válasza:
Negyedszerre meg tedd le azt a nyomorult cigit,mert igen,kvanagy problémáid lesznek tőle. 35 vagyok,a cigis kortársaimon sorra jön ki minden. Marhára megéri.
3/4 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok, koszi a valaszt!
2023. aug. 20. 23:48
4/4 anonim válasza:
Dehogy van torokrákod, 2 hete nézte meg az orvos, látta volna ha valami nagyobb baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!