Kemo tabletta? Vélemények?
Figyelt kérdés
Én családtag vagyok szeretném tudni ,hogy aki esetleg tabletta formàban szedett ilyen dolgot hogy viselte? Ugyanolyan rossz ,mint az introvénàsan adott? Elvileg ez valami gyenge cucc dolog ,de szerintem ez ilyen beetetés vagy én vagyok realista világnézetű. Elvileg szàjkicserepés és làz lehet a mellékhatàsa.2023. aug. 19. 07:43
11/12 anonim 

válasza:

Inkább a kezelőorvost kérdezd. Nincs 2 egyforma ember. Hónapok óta járok a kórházba,sokakkal beszéltem. Még azok,akiknek ugyanolyan rákjuk van és ugyanazt a gyógyszert kapják,még azok sem egyformán viselik.
12/12 anonim 

válasza:

Hát nost ez olyan, hogy van aki rosszul van az algopyrintől, van aki meg mindenre is azt kapkodja be és tökéletes. Minden gyógyszernek van mellékhatása. Aminek nincs, az meg nem hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!