Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kemo tabletta? Vélemények?

Kemo tabletta? Vélemények?

Figyelt kérdés
Én családtag vagyok szeretném tudni ,hogy aki esetleg tabletta formàban szedett ilyen dolgot hogy viselte? Ugyanolyan rossz ,mint az introvénàsan adott? Elvileg ez valami gyenge cucc dolog ,de szerintem ez ilyen beetetés vagy én vagyok realista világnézetű. Elvileg szàjkicserepés és làz lehet a mellékhatàsa.
2023. aug. 19. 07:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

Anyósom szedi jelenleg, vastagbél daganattal műtötték, távoli áttét nincs, egy nyirokcsomó volt áttétes a bélszakasszal együtt eltávolított csepleszrészletben. Semmi baja, a vérképe tökéletes, most olvasta be a telefonba. Jön-megy, megfőz, mint eddig. Szárazabb a bőre, arra kapott krémet.

Miért gomdolod, hogy "beetetés"? Az onkológus tájékoztatja a beteget a lehetőségekről illetve a kockázatokról. A beteg meg elfogadja, vagy elutasítja a kezelést, viselve a következményeket. Senki nem akar neki rosszat, pláne nem indokolatlanul kemózni. A kezelés daganattípusra, kiterjedésre, illetve az egyén tűrőképességére szabott.

2023. aug. 19. 08:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Apàm pàr hónapja meghalt ezek utàn nehéz pozitívnak lenni. Anyàmnak csont és màjáttétes. Most 21 napig szedi utànna meg valami hormoncucc kell neki. Anyósodnak minden jót kivànok!
2023. aug. 19. 08:09
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Én nem ismerem a tablettásat. De annyit a saját családomban láttam közvetlen közelről, hogy a kemó megölte őket még mielőtt a ráknak sikerülhetett volna. Akit nem rögtön annak olyan károsodást okozott a rákból kigyógyítás mellé, hogy az 6 év után meg abba halt bele. Mondhatnánk, hogy jó de a rák is elvitte volna. Hát erre meg azt látom, hogy a 80 éves inoperábilis áttétes gyomorrákos családtag akinek már nem adták oda a kemót kora végett a diagnózisa óta eltelt lassan 10 év és még mindig botorkál a vénasszony!! Hol lenne már a kemótól? Sehol. Szóval nagyon nagyon nehéz ez, de én már láttam annyit, hogy nem kérném.
2023. aug. 19. 08:28
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
Nem kell félni tőle.
2023. aug. 19. 08:37
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
#2. Uh, hát sajnos ez akkor nehéz eset. Valószónűleg ez a legkíméletesebb kezelés, amit adni tudnak neki, a hagyományos kemo csak azt eredményezné, amit #3. írt.
2023. aug. 19. 09:01
 6/12 anonim ***** válasza:
30%
Biztos jobb lehet mint befekufni a kórházba.
2023. aug. 19. 09:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Nagyváradra nem hoznak kemotablettát? Az a kemó így is úgy is tonkretesz de ha Isten őrizz áttétes lennedaganat akkor nem kellene befekufni a kórházba a rokonoknak ha a tableta kemót kapná.

Bár jobb lenne ha nem lenne ( kedden derül ki mert amit kiopetaltak vették belőle biopsia és akkor jön az eredmény) rosszindulatú. Fáj a hasa meg lázas esténként és tartok tőle nehogy a rák ujuljon ki. Mikor műtötték az orvos azt mondta neki hogy nincs a vérében. De mi van ha ezóta mar bekerült?

Ha anyu lenne rákos én nem szeretném hogy csináljon semmilyen kemót. Az tönkreteszi. Nem mindegy hogy egy 35 évestől van szó vagy egy 71 évesről. Apu is rákban halt meg. Csinálta 6 hónapig azt a hülye kemót. Két hétig semmire se volt jó mikor egy egész napra bementek kemózni anyuval. Letelt a 6 hónap utána 4 hónapot dolgozott ( kaszált az állatoknak meg művelte a földet) aztán elkezdett zsibbadni a lába és nem az onkológushoz ment hanem.a neurologushoz. Beutalták 3 hétre és olyat adtak neki ami a rákot erősíti, mikor kijött 3 hétig feküdt és meghalt. Neki májrákja volt.

2023. aug. 19. 10:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Anyàmnak levették a mellét. Sajnos sokàig vàrt a dologgal.
2023. aug. 19. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:
44%

Rokonomnak a haja sem hullott ki, nem hanyt. Mellrakja van tudo attettel es kb hat eve el a mutet ota. A lanya eroskodott, hogy ne vallalja a kemot, az mereg, menjen termeszetgyogyaszhoz. Nem hallgatott ra.

Tisztaban kene lenni azzal, hogy halallal szembenezo emberek eselyerol van szo tobb eletre.

2023. aug. 19. 11:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó én nem szóltam bele neki a dolgokba. Ő vàllalja a gyógyszert ,de mivel ha valami van én vagyok ott neki azért szeretnék képben lenni, és csak megin révuszokban beszél.
2023. aug. 19. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!