Én magzat koromban oxigén hiányos állapotba kerültem annak mik lehetnek utólag a következményei!?
De kellett volna most is kellene csak mind a mai napig napjainkig is a magam fajtákat leszarja mindenki jó magasról!!!
A jó öreg kilencvenes években meg még gyerek cipőben járt a mai modern korhoz képest minden!!!
Sikerült végig kínlódni szenvedni az egész egyetlen egy halandó hús-vér emberi életemet tisztelt felhasználók!!!
Az egészségem is félig-meddig ráment mindent csak én keserűltem meg!!!
Én szívtam szoptam meg a karmámat a sorsomat elejétől a végéig halálom napjáig is!!!
Elsősorban tanulási nehézségeket okozhat, esetleg pszichológiai problémákat. Tehát ha gondjaid voltak a tanulással, esetleg diagnosztizáltak is diszlexiával, diszkalkuliával, vagy simán csak nehezen ment az olvasás, írás vagy számolás, akkor ahhoz lehet köze.
Olyan betegséget, problémát, ami nem az aggyal kapcsolatos, kevésbé jellemző, hogy egy kisebb oxigénhiány okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!